Tgrt Haber

Kenan İmirzalıoğlu hayranlarını sevindiren haber! Uzun bir aradan sonra yeni dizisiyle ekranlara dönüyor…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
07 Ağustos 2023 11:21 - Güncelleme : 07 Ağustos 2023 14:07
Kenan İmirzalıoğlu hayranlarını sevindiren haber! Uzun bir aradan sonra yeni dizisiyle ekranlara dönüyor…

Son olarak 2020’de yayınlanan "Alef" adlı internet dizisinde rol alan Kenan İmirzalıoğlu, uzun bir aradan sonra dizi setlerine geri dönüyor. Ünlü oyuncunun hayranlarını sevindiren haber sosyal medyanın da gündemin oturdu.

Bir süredir ATV ekranlarında yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster" adlı yarışma programını sunan ve bir süredir herhangi bir projede yer almayan Kenan İmirzalıoğlu​, yeni bir diziyle ekranlara dönüyor. Son olarak 2020 yılında “Alef” adlı dizide yer alan başarılı oyuncunun yeni dizisi hakkında henüz detaylar belli olmadı.

“ALEF” İLE EKRANLARA DÖNÜYOR!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ünlü oyuncu, yeni projede "Eşkıya", "Gönül Yarası" gibi filmlere imza atan usta yönetmen Yavuz Turgul ile birlikte çalışacak. Henüz detayları bilinmeyen dizinin yapımcılığını ise Erol Avcı'nın TMC yapım şirketi üstlenecek. Son olarak “Alef” adlı internet dizisinde rol alan Kenan İmirzalıoğlu, 5 yıl aranın ardından yeni dizisiyle ekrana dönecek. 

Kenan İmirzalıoğlu hayranlarını sevindiren haber! Uzun bir aradan sonra yeni dizisiyle ekranlara dönüyor…

“EŞİNE OLAN AŞKINI ANLATMIŞTI”

Geçtiğimiz aylarda Ahmet Mümtaz Taylan’ın programına konuk olan İmirzalıoğlu, eşine olan aşkını anlatmış ve gündem olmuştu.

Oyuncu Sinem Kobal ile evli olan iki çocuk babası İmirzalıoğlu, "Eşimi bulunca tamamlanmış gibi hissettim. Sonra çocuk olunca 'Asıl şimdi tamamlanmışım' dedim. İkinci çocuk da gelince dört kişi müthiş bir cümbüş oldu. Aile olmak sorumlulukların yanında seni çok güçlü hissettiren bir şey" dedi.

Sinem Kobal’la yedi yıldır evli olan İmirzalıoğlu, “Aşk nedir ve sen aşka inanıyor musun?” sorusuna ise şöyle cevap verdi:

“Aşka inanlardandım ama aşkın daha kavak yellerinin estiği zamanlardan olduğunu düşünmeye başlamıştım ki aşk evliliği yaptım. Valla 40 yaşından sonra tekrar aşkla karşılaşacağımdan hiç emin değildim. Sinem’i daha öncesinde de tanırdım ama doğru zamanda doğru yerde denk gelmek önemliymiş. İlk görüşte aşk değildi dördüncü görüşte Sinem’e âşık oldum.” 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...