Tgrt Haber

Valilik sahneden indirdi, isyan etti: İşte Sefo’nun tepkisi!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Instagram
21 Haziran 2022 09:50 - Güncelleme : 21 Haziran 2022 10:10

Ünlü şarkıcı Sefo (Seyfullah Sağır), Bodrum’da sahne aldığı yerden valilik kararıyla indirilmesiyle sitem etti. RAP’çi Sefo, sesini sosyal medyadan duyurdu.

Koronavirüs​ kapsamında gelen müzik yasağı halen devam ediyor. Bu bağlamda gece mekanları ve diğer eğlence yerlerinin en geç 01.00’de müziği sonlandırması gerekiyor. Ancak Ünlü RAP’çi Sefo​, kurala uyulmasına rağmen sahneden erken indirildi.

Normalde 01.00’da bitmesi gereken konser, 00.30’da bitince Sefo isyan etti. Valilik tarafından verilen kararı doğru bulmayan RAP’çi, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile çok sert tepki gösterdi. İşte Sefo’nun paylaşımı…

YARIM SAAT ÖNCE İNDİRİLDİ

Bitiş süresinden yarım saat önce sahneden indirilen Sefo, duruma tepki göstererek “Bu saçmalık ya bu yasak 01.00’e kadar değil miydi” ifadelerini kullandı...

Valilik sahneden indirdi, isyan etti: İşte Sefo’nun tepkisi!

Şarkıları milyonlarca kez dinlenen Türkiye’nin bugünlerde en popüler RAP’çilerinden Sefo, valilik talimatıyla Bodrum’daki konserinde gece 00.30’da sahneden indirildi.

ŞARKICI SEFO KİMDİR?

 “Sefo” ya da gerçek ismiyle SeyfullahSağır, 1998’de Samsun’dadoğdu. 2018’in Mart ayında Yalan şarkısı ile müzik kariyerine başlayan genç rapçi, 2019’da çıkardığı Poz teklisinden sonra daha çok müziğe odaklanmaya karar verdi. 18 Nisan 2019'da Up Down teklisini çıkardı. 21 Şubat 2020 tarihinde Başa Sar adında bir tekli yayımladı, şarkının diğer isimleri arasında beatinde Aerro ve Sefo'ya eşlik eden Yase bulunmakta.

Son şarkılarından Bilmem mi Youtube’da 160 milyon, Affettim ise 52 milyon görüntülenme almasıyla piyasada büyük bir çıkış yakaladı.  Reymen ile seslendirdiği Bonita şarkısı da 90 milyon görüntülenmeyi aşarak halen gündemdeki yerini koruyor.

Kaynak: Instagram
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...