Tgrt Haber

Vergi kaçırdığı iddia edilmişti! Hastanelik olan Dilan Polat’ın 7 milyon takipçili hesabı hacklendi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
29 Eylül 2023 13:51 - Güncelleme : 29 Eylül 2023 14:08

Son günlerde hakkında çıkan iddialarla gündemden düşmeyen ünlü fenomen Dilan Polat, dün akşam hastaneye kaldırıldı. Polat’ın anbean paylaşım yaptığı 7 milyon takipçisi olan Instagram hesabının ise hacklendiği öğrenildi.

Sosyal medya fenomeni ve ünü ülke sınırlarını aşan 74 şubeli güzellik salonlarının sahibi olan Dilan Polat​, son günlerde gündemden düşmüyor. Kara para aklama​ ve vergi kaçakçılığı​ iddiasıyla zor günler geçiren Dilan Polat ve eşi Engin Polat​ iddiaları yalanladı. Dün akşam hastaneye kaldırılan Polat, hesabının kendisinden haraç isteyen kişiler tarafından kapatıldığını bildirdi.

“HEPSİNE DAVA AÇTIK” DİYEREK BEDDUA OKUDU!

Haklarında çıkan iddiaları günlerce yalanlayan Dİlan Polat’ın dün akşam hastaneye kaldırıldığı ve 7 milyon takipçili Instagram​ hesabının ele geçirildiği öğrenildi. Hesabını kapanan Polat’ın eşinden jet hızıyla açıklama geldi. Eşi Dilan Polat’la fotoğraf yayınlayan Engin Polat, "Kan değerleri düşmediği için bir süre hastanede takip edilmesi gerekecek. Seni çok seviyorum ama yine iyi olacak. Dualarınız bizimle olsun" dedi. 

Vergi kaçırdığı iddia edilmişti! Hastanelik olan Dilan Polat’ın 7 milyon takipçili hesabı hacklendi!

Instagram hesabının kendisinden haraç isteyenler tarafından ele geçirildiğini belirten Dilan Polat, "Benim de artık konuşma vaktim var. Haraç kesmek isteyenler hakkında kötü haberler yaparım tekerlekli sandalye adı altında benden 500-600 bin TL para isteyenler... Vermedim diye sürekli hakaret edenler, hakkımda karalama kampanyası yapanlar en sonunda hesabımı da kapatmışlar. Etkileşim için bana iftira atan kişiler 3-4 gün önce benden yardım istiyordu. Nelerle karşı karşıyayım susuyorum. Ben de bir insan evladıyım. Para verip kimseyi susturmadığım için bugün bunlarla karşılaşıyorum. Hepsine dava açtık. Allah sizin belanızı versin" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...