Tgrt Haber

Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel'den 6 Şubat depreminin ilk yılında ağlatan paylaşım

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
06 Şubat 2024 10:46 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 10:46
Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel'den 6 Şubat depreminin ilk yılında ağlatan paylaşım

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve eşi Zeynep Sever Demirel, 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma neden olan depremde çocuklarıyla birlikte Hatay’daydı. Zeynep Demirel, felaketin birinci yılında yaptığı paylaşımla duygulandırdı.

6 Şubat’ta depreme eşi ve çocuklarıyla birlikte Hatay’da yakalanan Zeynep Demirel, felaketin ilk yılında “Ama ben bir daha hiç bu fotoğraftaki kadar mutlu olamadım o zamandan beri.” sözleriyle duygularını dile getirdi. 

ZEYENP DEMİREL, PAYLAŞIMIYLA AĞLATTI

Depremden sonra eskisi gibi mutlu olamadığını dile getiren Demirel, "Tam bir yıl önce bugün, bu saatler… Siz bakmayın küçük siyah camlar arkasından gördüklerinize, insan yaşamaya devam edebilmesi için unutmaya programlı bir varlık, doğamız böyle. Ama ben bir daha hiç bu fotoğraftaki kadar mutlu olamadım o zamandan beri. O gece o felaketi yaşayan herkes de biliyorum benim gibi, bir daha eskisi gibi olması belki de uzun yıllar alacak. Kızgınlığım da geçmiyor, doğaya değil… depreme değil… insana, gözü doymak bilmeyen insana, aç gözlülüğe, ihmallere… Acıların ajite edilmesinden de, acıya bağlanıp yaşanmasından da hoşlanmıyorum fakat bu yaşadıklarımız unutulmasın istiyorum, dersler alınsın artık tekrarlanmasın. O zaman yitip giden canlar rahat uyuyacak sanki, buna inanıyorum…” dedi.

Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel'den 6 Şubat depreminin ilk yılında ağlatan paylaşım - 1. Resim

Zeynep Demirel'in paylaşımına, Esra Erol, Ayşe Tolga, Ceyhun Fersoy gibi isimlerde destek mesajları gönderdi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...