Tgrt Haber

Wanda Nara canlı yayında gözyaşlarını tutamadı: Gerçekten gücüm kalmadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
06 Aralık 2023 15:50 - Güncelleme : 06 Aralık 2023 15:50
Wanda Nara canlı yayında gözyaşlarını tutamadı: Gerçekten gücüm kalmadı

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara, katıldığı canlı yayında gözyaşları içinde sağlığı ve çocuklarından bahsetti.

Magazin gündeminden düşmeyen Wanda Nara​, son dönemde sağlık problemleriyle gündemde. Katıldığı canlı yayında ailesinden uzakta olduğu için zor günler geçirdiğini söyleyen Nara, yaşadığı sağlık problemlerinden bahsederken gözyaşlarını tutamadı.

"AİLEMİ GERÇEKTEN ÇOK ÖZLÜYORUM"

Galatasaray​'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi​'nin eşi Wanda Nara, İtalyan televizyonunda bir süredir yer aldığı dans programı nedeniyle İstanbul’da yaşayan ailesinden uzak kaldığını gözyaşları içinde anlattı.

Ailesinden ve fiziksel yıpranmalarından ve ailesinden bahseden Nara, "Geçen hafta eve geri döndüm. Orada üç gün kaldım. Ağlamak istemiyorum. Çok üzgünüm. En küçük kızım okuldan iki yazılı sonucuyla geldi. Birinden 2, diğerinden 1 almış. 'Sen burada olmadığın için böyle oldu' dedi. Ailemi gerçekten çok özlüyorum." diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Wanda Nara canlı yayında gözyaşlarını tutamadı: Gerçekten gücüm kalmadı

"HASTALIĞIM NEDENİYLE BİRAZ YORGUNUM"

Geçtiğimiz aylarda lösemiye yakalandığını açıklayan Wanda Nara, "Eğer dans ediyorsam, bu iyi olduğumu göstermek içindir. Teklifi aldığımda açıkçası durumum çoktan stabil hale gelmişti. Ben de tedavi gördüğüm doktorlara, bu yarışmaya katılıp katılamayacağımı sordum. Bu konuda onların onayını aldım. Gerçek şu ki iyiyim ama hastalığım nedeniyle biraz yorgunum" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...