Tgrt Haber

Wanda Nara, Icardi’nin yarasını 3 dakikada kapattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
27 Aralık 2023 15:00 - Güncelleme : 27 Aralık 2023 15:01
Wanda Nara, Icardi’nin yarasını 3 dakikada kapattı

Fenerbahçe – Galatasaray maçında aldığı darbe sonrası gözü moraran Mauro Icardi’nin yardımına eşi Wanda Nara koştu. Nara, Icardi'ye yaptığı makyajla 3 dakikada morluğu adeta yok etti.

Galatasaray​ oyuncusu Mauro Icardi​'nin Fenerbahçe​ deplasmanında aldığı darbe sonrası gözünün morardığı ortaya çıktı. Arjantinli yıldızın eşi Wanda Nara​, Icardi'ye yaptığı makyajla morluğu adeta yok etti.

GÖZÜNDEKİ MORLUĞU 3 DAKİKADA SİLDİ

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin Fenerbahçe maçının ardından gözünün altında bir morluk oluştuğu görülmüştü. Wanda Nara, Icardi'nin moraran gözüne makyaj yaparak yüzünün diğer tarafıyla aynı düzeyde bir renge getirdi. Golcü futbolcuya makyaj yaptığı ve morluğu geçici olarak kapattığı anları TikTok hesabından paylaşan Wanda Nara'nın yaklaşık 3 dakikalık videosu, kısa süre içinde binlerce yorum ve beğeni aldı.

Wanda Nara, Icardi’nin yarasını 3 dakikada kapattı

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...