Tgrt Haber

Wanda Nara ile Mauro Icardi'nin boşanma haberi sonrası Simge Sağın’dan olay paylaşım

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
11 Temmuz 2024 15:15 - Güncelleme : 11 Temmuz 2024 15:31
Wanda Nara ile Mauro Icardi'nin boşanma haberi sonrası Simge Sağın’dan olay paylaşım

Galatasaray’ın golcüsü Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara'nın boşanma açıklamaları sonrası şarkısı 'Aşkın Olayım' futbolcuyla özdeşleşen Simge Sağın'dan dikkat çeken paylaşım geldi.

Haklarında çıkan ayrılık iddiaları sonrası Mauro Icardi ile Wanda Nara çiftinden "Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz." sözleriyle açıklama gelmişti. Sosyal medyada gündem olan ayrılık sonrası bir dönem Icardi ile söylediği 'Aşın Olayım' şarkısıyla dikkat çeken Simge Sağın'ın paylaşımı gözlerden kaçmadı. 

WANDA NARA İLE ICARDI AYRILIĞI SONRASI SİMGE SAĞIN'DAN İLK PAYLAŞIM 

Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' şarkısı Galatasaray'da oynayan Mauro Icardi ile özdeşleşirken, iki ismin takım kutlamalarında yaptığı düet dikkat çekmişti. Simge Sağın'ın Icardi'nin boşanma haberleri sonrası "Başlıyoruz" ifadelerini kullanan paylaşım yapması Icardi'ye mesaj olarak değerlendirildi.

Wanda Nara ile Mauro Icardi'nin boşanma haberi sonrası Simge Sağın’dan olay paylaşım - 1. Resim

Simge Sağın, kendisine yöneltilen sürekli Icardi ile ilgili sorular hakkında, “İyice abarttılar durumu. Evli olmasına rağmen bana ‘yenge’ diye hitap edildi, durum abartıldı” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...