Tgrt Haber

Yabani dizisinin final olacağı haberlerine Dolunay Soysert'ten ilk cevap

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
09 Ekim 2024 15:14 - Güncelleme : 09 Ekim 2024 15:14
Yabani dizisinin final olacağı haberlerine Dolunay Soysert'ten ilk cevap

Geçtiğimiz sezona damga vuran Yabani dizisinin bu sezonda final olacağı iddia edildi. Başrolünde Halit Özgür Sarı, Dolunay Soysert ve Yurdaer Okur'un yer aldığı Yabani dizisinin final olacağı iddialarına başrol oyuncusundan esprili yalanlama geldi.

Cumartesi günleri yayınlanan Yabani​ dizisinin 2 bölüm sonra final​ olacağı öne sürüldü. Dizinin hayranları sosyal medyada final olmaması için tweetler atarken, Dolunay Soysert, çıkan haberleri yalanladı. 

YABANİ DİZİSİ FİNAL Mİ OLUYOR?

Dizinin final olup olmayacağıyla ilgili yapım ekibinden bir açıklama gelmezken, Dolunay Soysert, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla iddiaları yalanladı. Esprili bir dille iddiayı yalanlayan Dolunay Soysert, Ne demek "Dedikodular aldı yürüdü, gidiyorlar" diye. Söyleyin onlara "Biz bitti demeden bitmez, daha hastaneyi alacağım" dedi. 

Yabani dizisinin final olacağı haberlerine Dolunay Soysert'ten ilk cevap - 1. Resim

Yabani dizisinin final olacağı haberlerine Dolunay Soysert'ten ilk cevap - 2. Resim

Yeni sezonda birçok kanal yeni başlayan diziler​ için final kararı aldı. Ertan Sabah, Damla Sönmez ve Hüseyin Avni Danyal'ın başrolünde yer aldığı Kötü Kan dizisi final kararı alan yapımlar arasında. Ayrıca Kör Nokta ve Taş Kağıt Makas dizisi de sezonda final kararı alan yapımlar arasında yer aldı. 

 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet 9 Ekim 2024 15:22

Yabaniyi çok seviyorum keşke gerçekten final olsa böyle bir diziye veda etmek hiç hoş olmaz

Sonraki Haber Yükleniyor...