Tgrt Haber

Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç her yerde aranıyor!

04 Mart 2022 09:52 - Güncelleme : 04 Mart 2022 10:04
Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç için 2 yıl 9 ay 22 gün onanmış hapis cezası bulunuyor.

Emre Aşık ile oldukça olaylı bir boşanma süreci yaşayan Yağmur Sarnıç'ın hapis cezası kesinleşti ve hakkında yakalama kararı çıktı. Sarnıç, karardan beri hiçbir yerde bulunamıyor.

Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç için 2 yıl 9 ay 22 gün onanmış hapis cezası bulunuyor.

Emre Aşık ile hem evliliği boyunca hem de boşanma süreci boyunca magazin gündeminden düşmeyen, hakkında birçok iddia ortaya atılan Yağmur Sarnıç'a son olarak mahkemeden ceza çıktı. Emre Aşık'ı öldürtmek için tetikçi tuttuğu, tetikçiyle ilişkisi olduğu iddia edilen Sarnıç'ın tetikçi Erdi Sungur ile jandarmaya direnme ve hakaret suçlarından hapis cezası onandı. Tetikçi Sungur, cezaevine girdi. Yağmur Sarnıç ise hiçbir yerde bulunamadı, hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Sabah'ın haberine göre Yağmur Sarnıç, yakalanınca 2 yıl 9 ay 22 gün hapis cezasını çekmek için cezaevine girecek. Öte yandan Sarnıç hakkında bir ay önce de Emre Aşık için verilen korunma kararına uymadığı gerekçesiyle 3 gün zorlama hapis cezası verilmişti. 

Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç her yerde aranıyor!

Yağmur Sarnıç, bir aydır aranıyor...

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...