Tgrt Haber

Yalı Çapkını dizisindeki yalıya ödenen kira dudak uçuklattı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
10 Kasım 2022 10:53 - Güncelleme : 10 Kasım 2022 11:21
Yalı Çapkını dizisindeki yalıya ödenen kira dudak uçuklattı

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalı Çapkını dizisine dair birçok bilgi son günlerde gündemden düşmüyor. Aykırı sahneleriyle viral olan dizideki yalının Sabancı ailesine ait olduğu ortaya çıktıktan sonra kirası da merak konusu oldu. Yalının aylık kira bedeli ise dudak uçuklattı.

Beylerbeyi’ndeki görkemli yalıda çekimleri yapılan Yalı Çapkını​ dizisi, farklı konusu ve Türk toplumuna aykırı sahneleriyle gündeme oturdu. Sezonun en çok izlenen yapımları arasına giren diziye konu olan yalının Sabancı ailesine ait olduğu öğrenildikten sonra aylık kirası merak edildi. Çetin Tekindor​ ve Beril Pozam​ gibi usta isimlerin yer aldığı dizinin yalısına aylık ödenen kira bedelinin 600 bin TL olduğu öğrenildi.

YALININ AYLIK KİRASI 600 BİN TL

İzlenme rekoru kıran ve bazı sahneleriyle de tepki çeken Yalı Çapkını dizisindeki Beylerbeyi’nde bulunan yalının Sabancı ailesine ait olduğu ortaya çıkmıştı. Geçen sezon Hülya Avşar’ın da rol aldığı Masumiyet dizisine de ev sahipliği yapan yalının kirası 225 bin TL iken bu yıl Yalı Çapkını dizisi için Sabancılar, aylık 600 bin TL kira alıyor. Dilek Sabancı yalıdan gelen tüm kira gelirini ise engellilere bağışlıyor.

Yalı Çapkını dizisindeki yalıya ödenen kira dudak uçuklattı

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sevda11 Kasım 2022 22:44

Bana bağışlasın parayı

Sonraki Haber Yükleniyor...