Tgrt Haber

Yalı Çapkını fanları hakaret yağdırdı! Oyuncu Ezgi Şenler sessiz kalamadı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Mart 2023 10:29 - Güncelleme : 16 Mart 2023 11:03
Yalı Çapkını fanları hakaret yağdırdı! Oyuncu Ezgi Şenler sessiz kalamadı!

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda Pelo karakteriyle dikkat çeken isim Buçe Kahraman, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf sonrası hakaretlere maruz kaldı. Duruma sinirlenen oyuncu Ezgi Şenler ise sessizliğini bozdu.

Yalı Çapkını​ dizisinde oynadığı Pelin karakteriyle ünlünen oyuncu Buçe Buse Kahraman​, sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanıyor. Oyuncunun her paylaşımına Yalı Çapkını fanları hakaretler yağdırıyor. Oyuncunun fotoğrafının altına yazılanlara oyuncu Ezgi Şenler sessiz kalamadı. 

YALI ÇAPKINI FANLARINA OYUNCUDAN SİTEM

Yalı Çapkını dizisi konusu kadar oyuncularıyla da ilgi çekiyor. Dizide Pelo karakterini oynayan Buçe Kahraman'ın eski halleri gündem oldu. Bu kez de canlandırdığı karakter nedeniyle eleştiri​ oklarının hedefi oldu. Rolünden dolayı kendisine yöneltilen eleştirilere şaşırdığını belirten ünlü oyuncunun sosyal medya hesabının son paylaşımına hakaretler yağdı. Oyuncu Ezgi Şenler, Buçe Kahraman'ın son pozuna gelen yorumlara dayanamadı.Şenler, "Gerçekten aklınızı başınıza alın artık ya! Yazıktır günahtır. Diziye yoracağınız kafayı başka şeylere de yorsanız keşke. Karakter o sadece. Kızcağız ne yazılıyorsa onu oynuyor ya hani! Karakter! Bugün çok sinirliyim!" ifadelerine yer verdi. 

BUÇE BUSE KAHRAMAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1996’da İzmir de dünyaya gelen Buçe Buse Kahraman, ortaokul ve lise yıllarında oyuncu olmaya karar verdi. 9 Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünü bitiren Buçe Buse Kahraman, 2017 yılındaki ilk projesinde Kötü Çocuk sinema filminde Cansu karakterini oynadı. Daha sonra ilk dizi projesi olan Çarpışma’da Meltem karakteri ile seyirci karşısına geçti. 3’üncü sezonunda Yasak Elma dizi kadrosuna dahil olan Buçe Buse Kahraman, bu kez Lila karakteriyle izleyiciyle buluştu. Televizyon dizilerinin yanı sıra birçok dijital dizide de yer alan Kahraman, şu anda Yalı Çapkını dizisinde rol alıyor.

Yalı Çapkını fanları hakaret yağdırdı! Oyuncu Ezgi Şenler sessiz kalamadı!

EZGİ ŞENLER KİMDİR?

28 Ocak 1993 Ankara doğumlu oyuncu Bodrum Masalı, Nefes Nefese, Can Evim, Çatı Katı Aşk, Teşkilat gibi dizilerde rol aldı. 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...