Tgrt Haber

Yalı Çapkını sezon finali kutlamasında Afra Saraçoğlu'ndan bateri şov

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
11 Haziran 2024 09:24 - Güncelleme : 11 Haziran 2024 09:24

Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan Yalı Çapkını ekibi kutlama için bir araya geldi. Bütün ekibin bulunduğu kutlamada Afra Saraçoğlu, baterideki performansıyla beğeni topladı.

İki sezondur devam eden ve reyting rekorları kıran Yalı çapkını​ dizisi yeni sezonda da ekranda olacak. Yalı Çapkını ekibi de geçtiğimiz saatlerde ikinci sezonlarının bitişini kutlamak için bir araya geldi.

AFRA SARAÇOĞLU​'NDAN BATERİ ŞOV 

Yalı Çapkını'nın tüm oyuncuları sezon finali kutlamasında bir araya geldi. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir​'in yerinde oturmadığı kutlamada Saraçoğlu baterinin başına geçti. Saraçoğlu'nun çaldığı arkadaşlarının eğlendiği anlar ise sosyal medyada gündem oldu.

Yalı Çapkını sezon finali kutlamasında Afra Saraçoğlu'ndan bateri şov - 1. Resim

YALI ÇAPKINI'NDA PEŞ PEŞE AYRILIKLAR 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, sezon sonunda Şehmus karakterini oynayan Turgut Tunçalp diziden ayrıldı. Ayrıca diziden bu sezon Pelo karakteriyle yer alan Buse Buçe Kahraman da diziye veda etti.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...