Tgrt Haber

Yalı Çapkını sınırları aştı! Mert Ramazan Demir hayranı Rus kadının yaptığı şaşırttı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
18 Ağustos 2023 11:57 - Güncelleme : 18 Ağustos 2023 14:23

Star TV ekranında fırtınalar estiren Yalı Çapkını dizisinin ünü sınırları aştı. Başrolünde Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı dizinin fanlarının yaptığı pes dedirtti.

Reytingleri alt üst eden Yalı Çapkını​ dizisinin başarısı diğer ülkelerde de devam ediyor. Özellikle başrol oyuncuları Mert Ramazan Demir​ ve Afra Saraçoğlu​'na hayranları tüm dünyada yoğun ilgi gösteriyor. Rus​ kadının Mert Ramazan Demir hayaranlığını gören vatandaşlar şaştı kaldı. 

YALI ÇAPKINI HAYRANLIĞI BUNU DA YAPTIRDI 

Ülkemizdeki diziler yurtdışında da izlendiği için özellikle oyuncuların popülerliği ülke sınırlarını aşmış durumda. Yurt dışında Mert Ramazan Demir'in maketini taşıyan kadın, görenleri şaşırttı. Kadının, Mert Ramazan Demir'e olan hayranlığı sosyal medyayı salladı. 

Yalı Çapkını sınırları aştı! Mert Ramazan Demir hayranı Rus kadının yaptığı şaşırttı

YALI ÇAPKINI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin sete çıkış tarihi belli oldu. Dizinin sete çıkış tarihi de netleşti. Son anda yeni bir değişiklik olmazsa “Yalı Çapkını” dizi ekibi 25 Ağustos Cuma günü sete çıkacak.

 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...