Tgrt Haber

Yalı Çapkını’na taze kan! Seyran bu sefer kararını verecek

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
10 Kasım 2023 11:12 - Güncelleme : 10 Kasım 2023 11:12
Yalı Çapkını’na taze kan! Seyran bu sefer kararını verecek

Cuma günlerinin reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını’nın yeni bölümüne Şefika’nın kızı Ayşen dahil oluyor. Yalıda yeni başlangıçlar olurken, Seyran yine bir ikilemin arasında kalacak.

Başrolünde Afra Saraçoğlu​ ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı Yalı Çapkını​ dizisinin kadrosu genişliyor. Star TV’nin sevilen dizisine Hülya Duyar’ın oynadığı Şefika’nın kızı Ayşen de dahil oluyor.

YALI ÇAPKINI’NIN KADROSU GENİŞLİYOR

Yalı Çapkını dizisinin ikinci sezonuna yeni oyuncu katılıyor. Cuma akşamları reyting rekorları kıran diziye, usta oyuncu Hülya Duyar’ın oynadığı Şefika’nın kızı Ayşen de dahil oluyor. Ayşen rolünü Gülen Gedikoğlu oynayacak. Yeni bölümde senaryoya katılacağı konuşulan Ayşen’in üniversiteyi okumak için yalıya annesinin yanına geleceği öğrenildi. Ayşen’in gelişiyle beraber yalıda yeni bir hareketlilik daha yaşanacak.

Yalı Çapkını’na taze kan! Seyran bu sefer kararını verecek

GÜLEN GEDİKOĞLU KİMDİR?

Kuş Uçuşu dizisinin üçüncü sezonuna dahil olan Gülen Gedikoğlu, bu sezonda ise Yalı Çapkını’nın kadrosuna katıldı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...