Tgrt Haber

Yalı Çapkını'nda sürpriz ayrılık: "Yapımla anlaşmaya vararak sonlandırma kararı aldık”

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
01 Aralık 2022 10:19 - Güncelleme : 01 Aralık 2022 10:43
Yalı Çapkını'nda sürpriz ayrılık: "Yapımla anlaşmaya vararak sonlandırma kararı aldık”

Sezona iddialı giriş yapan ‘Yalı Çapkını’ dizisi kadrosunda şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Dizinin İbrahim karakterini oynayan Cansu Fırıncı anlaşmalı şekilde diziye veda etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan oyuncu "Yapımla anlaşmaya vararak sonlandırma kararı aldık" dedi.

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını​'nda şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Başrollerini Afra Saraçoğlu​, Mert Ramazan Demir​ ve Çetin Tekindor​'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisi kısa sürede ekranların en çok konuşulan ve beğenilen dizileri arasında yer almayı başardı. Her bölümü ilgiyle izlenen diziden başarılı oyuncu Cansu Fırıncı ayrılmaya karar verdi.

"KARAKTERİ SONLANDIRMA KARARI ALDIK"

Fenomen dizi Yalı Çapkını'nda İbrahim karakterini canlandıran Cansu Fırıncı, kadrodan ayrılma kararı aldı. Instagram hesabından bir paylaşım yaparak yapım şirketiyle anlaşmaya vardıklarını söyleyen oyuncu, "Yalı Çapkını'nda canlandırdığım İbrahim karakterini yapımla anlaşmaya vararak sonlandırma kararı aldık. Dizinin reytingi bol, sezonları uzun olsun. Tüm ekip arkadaşlarıma başarılar dilerim. Yeni projelerde görüşmek üzere" dedi.

Yalı Çapkını'nda sürpriz ayrılık:

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...