Tgrt Haber

Yalı Çapkını'ndan apar topar ayrılan Cemre Gümeli'den imalı paylaşım geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
30 Ekim 2023 09:26 - Güncelleme : 30 Ekim 2023 09:26
Yalı Çapkını'ndan apar topar ayrılan Cemre Gümeli'den imalı paylaşım geldi

Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını’na 39. Bölümle dahil olan Cemre Gümeli kısa süre sonra anlaşmasını karşılıklı olarak iptal etti. Aniden diziden ayrılan oyuncudan sosyal medyada imalı paylaşım geldi.

Yalı Çapkını’na geçtiğimiz sezon Talih karakteriyle Cemre Gümeli dahil olmuştu. Fizyoterapist​ olarak diziye dahil olan oyuncu, kısa sürede beğeni topladı. Senaryo değişikliğine gidilmesiyle oyuncu diziden apar topar ayrıldı. 

CEMRE GÜMELİ, SOSYAL MEDYA HESABINDAN İMALI PAYLAŞIMDA BULUNDU 

Yüz Yıllık Mucize dizisinden sonra Yalı Çapkını’na dahil olan Cemre Gümeli, kısa süre sonra diziden aniden ayrıldı. Dizinin reytinglerinde düşüş olunca senaryoda değişikliğe gidildi. Diziden ayrılan Buçe Buse Kahraman  ve Toprak Sağlam diziye tekrar dahil oldu. Senaryo değişikliği nedeniyle diziden ayrılan Cemre Gümeli, sosyal medya hesabından imalı paylaşımda bulundu.

Yalı Çapkını'ndan apar topar ayrılan Cemre Gümeli'den imalı paylaşım geldi

"BU SEFER BEN DE KARŞILAŞTIM"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Cemre Gümeli, "Son birkaç gündür kafalarda oluşan soru işaretlerini gidermek adına sizlere durumu açıklama gereği duydum. Yaptığımız iş bir çok değişkene bağlı olduğu için maalesef her zaman her şey planladığımız ve dilediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Zaman zaman başka meslektaşlarımın da yaşadığı bu durumla bu sefer ben karşılaşmış oldum. Sezon başında büyük bir heyecanla ve istekle dahil olduğum Yalı Çapkını​'nın kadrosundan ayrılmış bulunmaktayım. Sevgili Yalı Çapkını ekibine birlikte çalıştığımız keyifli süreç için teşekkür ediyorum. Seyircimize de kısa süre için de olsa beni izledikleri ve yorumlarını esirgemedikleri için teşekkür ediyorum. Arayı açmaya hiç niyetim yok merak etmeyin, yakın zamanda tekrar görüşmek istiyorum." dedi. 

Yalı Çapkını'ndan apar topar ayrılan Cemre Gümeli'den imalı paylaşım geldi

CEMRE GÜMELİ KİMDİR?

TGRT Haber'de daha önce belirttiğimiz gibi, 24 Eylül 1993’te İstanbul’da doğumlu Cemre Gümeli, üniversitede Sanat Yönetimi ile Medya ve İletişim Sistemleri bölümlerini birlikte okuyarak çift ana dal yaptı. 2014 yılında New York’a gitti ve bir süre orada kalarak Meisner Tekniği üzerine eğitim aldı. Türkiye'de ise, Tatlı İntikam, Servet ve Elimi Bırakma dizilerinde rol aldı. 2017’de Kumbaracı 50 ekibine dahil oldu ve Shakespeare’in 3. Richard oyununda Lady Anne karakterinde rol aldı. 

 

Kaynak: Birsen Altuntaş

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...