Tgrt Haber

Yalı Çapkını’nın İfakat’ı Gülçin Santırcıoğlu’nun 'Çocuk' açıklamasına Demet Akalın da dahil oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
08 Mart 2024 10:50 - Güncelleme : 08 Mart 2024 10:51
Yalı Çapkını’nın İfakat’ı Gülçin Santırcıoğlu’nun 'Çocuk' açıklamasına Demet Akalın da dahil oldu

Yalı Çapkını’nın İfakat’ı Gülçin Santırcıoğlu’nun “Çocuk istemiyoruz, o parayla gezmeyi tercih ediyoruz” sözlerine Demet Akalın, “Çocuğu masraf olarak gören biri iyi ki evlat sahibi olmamış” sözleriyle cevap verdi.

Oyuncu Gülçin Santırcıoğlu’nun konuk olduğu programda annelik​ hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Şarkıcı Demet Akalın​, oyuncun açıklamasına tepki gösterdi.

DEMET AKALIN'DAN GÜLÇİN SANTIRCIOĞLU'NA TEPKİ 

Katıldığı programda annelik hakkındaki düşüncelerini dile getiren oyuncu Gülçin Santırcıoğlu, "Çocuğa hiç ihtiyaç duymadık, duymuyoruz, duymayacağız da... 'Bencillik' diyen var ama özel okul... Ya da 'bu hayata çocuk getirilmez' değil demek istediğim şey... Ben gerçekten gezmeyi tercih ediyorum o parayla... Sevgili olarak kalmayı istiyorum. Sıfatlarıma 'anne' eklensin istemiyorum. Olana da helal olsun, güle güle büyütsün, diyeceğim hiçbir şey yok" sözleriyle sosyal medyada gündem oldu.

Santırcıoğlu'nun açıklaması sosyal medyada tartışma​ konusu olurken, Demet Akalın da konuya dahil oldu. Akalın, Çocuğu da masraf ve ihtiyaç gören biri iyi ki evlat sahibi olmamış kaza bile olsa. Tercih etmedim de geç. Ne o yok parayı yiyeceğim falan, ye" dedi. 

Yalı Çapkını’nın İfakat’ı Gülçin Santırcıoğlu’nun 'Çocuk' açıklamasına Demet Akalın da dahil oldu - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...