Tgrt Haber

Yalı Çapkını'nın Kazım Ağa'sı gözlerden uzak tuttuğu ailesiyle ilk kez görüldü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
03 Ocak 2024 11:07 - Güncelleme : 03 Ocak 2024 11:08
Yalı Çapkını'nın Kazım Ağa'sı gözlerden uzak tuttuğu ailesiyle ilk kez görüldü

Yalı Çapkını dizisinde Kazım Ağa rolüyle beğeni toplayan Diren Polatoğulları ailesiyle görüntülendi. "Başkan" filmiyle sinemada da izleyici karşısına çıkacak Yalı Çapkını'nın başarılı oyuncusu Diren Polatoğulları galaya ailesiyle birlikte katıldı.

Yalı Çapkını​ dizisinde oynadığı Kazım Ağa rolüyle beğeni toplayan Diren Polatoğulları​, dün akşam başrolünde yer aldığı Başkan​ filminin galasında görüntülendi. Ailesini basından uzak tutan oyuncu, eşi ve kızıyla ilk kez görüntülendi.

DİREN POLATOPULLARI AİLESİYLE GALADA 

Yalı Çapkını dizisinde oynadığı Kazım Ağa karakteriyle fenomen olan Diren Polatoğulları dün akşam başrol kadrosunda yer aldığı “Başkan” filminin galasına katıldı. Filmde oynadığı Fikri rolüyle performansıyla büyük beğeni toplayan başarılı oyuncuya galada eşi Sena ve kızı Sev Polatoğulları da eşlik etti.

Yalı Çapkını'nın Kazım Ağa'sı gözlerden uzak tuttuğu ailesiyle ilk kez görüldü

EĞLENCELİ HALİ DİKKAT ÇEKTİ 

Diren Polatoğulları’nın galadaki eğlenceli hali göze çarparken, başarılı oyuncunun galadaki aile saadeti ve neşesi galadaki tüm konukların dikkatini çekti.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...