Tgrt Haber

Yalı Çapkını'nın Pelin’i Cem Karaca’nın Gözyaşları için imaj yeniledi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
14 Aralık 2023 15:33 - Güncelleme : 14 Aralık 2023 16:01
Yalı Çapkını'nın Pelin’i Cem Karaca’nın Gözyaşları için imaj yeniledi

Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakteriyle ekranda olan Buse Buçe Kahraman, ilk sinema filmi Cem Karaca’nın Gözyaşları için imaj tazeledi.

Yalı Çapkını’ndaki rolüyle popülerlik kazanan genç oyuncu Buçe Buse Kahraman​, Cem Karaca’nın Gözyaşları filminde Cem Karaca’nın eşini oynayacak. Tarzını yenileyen Buçe Buse Kahraman, makyajı ve kostümüyle bambaşka imaja büründü. 

YALI ÇAPKINI​'NIN PELİN'İ BAMBAŞKA ROLDE 

İsmail Hacıoğlu'nun Cem Karaca​'yı oynadığı filmde, Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah Saltık senaryosunu yazıyor. Filmde Cem Karaca’nın eşlerini Melisa Aslı Pamuk​ ve Buçe Buse Kahraman oynayacak. Film için heyecanlı olduğunu anlatan oyuncu, “Biyografi filmleri, içerisinde yer almak istediğim bir türdü. Bu kadar değerli ve ikonik bir sanatçının hayatı olması ister istemez bana hem Buçe olarak hem de oynadığım karakter açısından birçok sorumluluk yükledi.”  dedi.

Yalı Çapkını'nın Pelin’i Cem Karaca’nın Gözyaşları için imaj yeniledi

Filmin izleyici üzerinde etki bırakacağını belirten oyuncu, teklif geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettiğini belirtti. Karakteri için derinlemesine araştırma yaptığını anlatan Kahraman, "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminin izleyicileri etkileyecek bir yapım olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...