Tgrt Haber

Yalı Çapkını’nın Pelo’su diziden ayrılıyor mu?

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
19 Ocak 2023 09:20 - Güncelleme : 19 Ocak 2023 10:16
Yalı Çapkını’nın Pelo’su diziden ayrılıyor mu?

Sezonun ses getiren ve en çok izlenen yapımları arasına giren Yalı Çapkını’nda Pelin karakteriyle dikkat çeken Buçe Buse Kahraman’ın geçtiğimiz günlerde diziye veda edeceği iddia edildi. Beğeni toplayan performansıyla adından söz ettiren Kahraman’ın diziden ayrılmak gibi bir fikri olmadığı öğrenildi.

Başrollerini Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu​'nun paylaştığı Yalı Çapkını​ dizisinde Pelo rolüyle dikkat çeken Buçe Buse Kahraman​'ın son günlerde diziden ayrılacağı konuşuluyordu. Ancak Buçe Buse Kahraman'ın Yalı Çapkını'ndan ayrılacağı iddiası asılsız çıktı

DİZİDE TANSİYONU YÜKSELTMEYE DEVAM EDECEK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Buçe Buse Kahraman uzun süre daha fenomen dizinin kadrosunda yer alacak ve ikilinin arasında tansiyon yükseltmeye devam edecek. Dizinin 19. bölümünde ise Ferit​'in Pelin​'in elini bırakmaması yalıda büyük bir krize neden olacak.

Yalı Çapkını’nın Pelo’su diziden ayrılıyor mu?

BUÇE BUSE KAHRAMAN KİMDİR?

1996’da İzmir de dünyaya gelen Buçe Buse Kahraman, ortaokul ve lise yıllarında oyuncu olmaya karar verdi. 9 Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünü bitiren Buçe Buse Kahraman, 2017 yılındaki ilk projesinde Kötü Çocuk sinema filminde Cansu karakterini oynadı. Daha sonra ilk dizi projesi olan Çarpışma’da Meltem karakteri ile seyirci karşısına geçti. 3’üncü sezonunda Yasak Elma dizi kadrosuna dahil olan Buçe Buse Kahraman, bu kez Lila karakteriyle izleyiciyle buluştu. Televizyon dizilerinin yanı sıra birçok dijital dizide de yer alan Kahraman, şu anda Yalı Çapkını dizisinde rol alıyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...