Tgrt Haber

Yanaklarını doldurdu, yüzünü gerdirdi! Mustafa Sandal’ı gören tanıyamadı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
19 Haziran 2023 11:42 - Güncelleme : 19 Haziran 2023 12:16
Yanaklarını doldurdu, yüzünü gerdirdi! Mustafa Sandal’ı gören tanıyamadı

Mustafa Sandal’ın eşi geçtiğimiz hafta helikopter kazasında yaralanmış, ünlü şarkıcının yüreği ağzına gelmişti. Önceki gün bir davette eşiyle görüntülenen Sandal’ın yüzündeki değişim dikkat çekti.

90'lı yıllardan beri Türk Pop Müziği’nde efsane şarkılarıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal​ son haliyle sosyal medyanın diline düştü. Ünlü şarkıcının yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada gündeme oturan Mustafa Sandal “Estetik mi yaptırdı, Mustafa Sandal neresine estetik​ yaptırdı?” gibi sorular merak konusu oldu. 
Yanaklarını doldurdu, yüzünü gerdirdi! Mustafa Sandal’ı gören tanıyamadı

DAHA ÖNCE BİRKAÇ KEZ BOTOX YAPTIRMIŞTI

2.sayfada yer alan habere göre; Son günlerde magazin gündeminde sık sık yer alan Mustafa Sandal'ın yüzündeki değişim sosyal medyayı salladı. Yanaklarına dolgu yaptırdığı iddia edilen Sandal'ın son hali epey dikkat çekti. Yüzündeki değişim ile birlikte hakkında estetik haberleri ortaya çıkan Mustafa Sandal, daha önce estetik iddiaları için ''Birkaç kere botoks​ yaptırdım. Mimiklerim benim için çok önemli. Onun dışında sadece cilt bakımı yaptırıyorum' demişti.

Ünlü ismin son haline sosyal medyada yorum yağdı. Ünlü isme; 'Ne hale gelmiş', 'Estetiği abartmış', 'Mimikleri artık önemsiz çünkü kalmamış', 'Ne olmuş bu adama' gibi yorumlar yapıldı. Mustafa Sandal'ın son haline Yeliz Yeşilmen'den yorum gecikmedi. Yeşilmen, 'Bu kim Musti mi? Yok artık ne yaptı yüzüne? Hayır ya erkekler estetik yaptırmasın lütfen' ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...