Tgrt Haber

Yapım şirketiyle sorunlar yaşayan Yargı’nın Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak geri dönüyor!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
08 Kasım 2023 11:41 - Güncelleme : 08 Kasım 2023 11:41
Yapım şirketiyle sorunlar yaşayan Yargı’nın Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak geri dönüyor!

Yargı dizisinde Pars karakteriyle ekranda olan Mehmet Yılmaz Ak, diziden sağlık sorunları nedeniyle ayrılmış ve daha sonra yapım şirketiyle anlaşmazlıklar yaşamıştı. Ak, yeni sezonda başrolünde Demet Evgar’ın yer aldığı Bahardan Önce dizisiyle el sıkıştı.

Yargı dizisinin 55. bölümünde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ayrılan oyuncu Mehmet Yılmaz Ak​, daha sonra yapım şirketinin yaptığı açıklamayla zor süreç geçirmişti. Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan oyuncu yeni projeyle ekrana dönüyor.

MEHMET YILMAZ AK DEMET EVGAR​ İLE BAŞROLDE 

Yargı dizisinde oynadığı Pars karakteriyle beğeni toplayan oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, başrolünde Demet Evgar’ın olduğu Bahardan Önce dizisiyle anlaştı. Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı dizide Demet Evgar ve Mehmet Yılmaz Ak karı kocayı oynayacak. Kore dizisi “Doctor Cha”dan Show TV​ için uyarlanan dizinin hazırları sürüyor. 

Yapım şirketiyle sorunlar yaşayan Yargı’nın Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak geri dönüyor!

MEHMET YILMAZ AK, YARGI DİZİSİNDEN OLAYLI AYRILDI

Sağlık sorunları yaşadığı gerekçesiyle diziden ayrılan Mehmet Yılmaz Ak için Yargı dizisinin yapım şirketi,  "Oyuncumuz Mehmet Yılmaz Ak, 55'inci bölüm çekimleri esnasında önce üç günlük, ardından da 10 günlük rapor alıp bölümde kalan sahneleri çekmeyi reddederek diziden ayrılmıştır. Kendisiyle yapılan görüşmelerde sosyal hayatına zaman bulamadığını, dolayısıyla projeye devam etmenin kendisine değersiz hissettirdiğini belirtmiştir. En azından iki bölüm daha devam etmesi rica edilmiştir. Bu teklifimiz reddedilmiştir. Yarım kalan bölüme sonradan ek sahneler çekilip, bölüm son anda yetiştirildi. Yeniden yazılan senaryolar sebebiyle de tüm ekip zamanlama açısından sıkıntıya girmiştir. Oyuncumuz ölüm sahnesi için dahi sete gelmeyi reddedince, karakterin öldüğüne inandırma yolu olarak bulunmuş final sahnesi ise, sözü edildiği gibi intikam güdüsüyle yazılmamıştır” sözleriyle şaşkınlık oluşturmuştu.

Yapım şirketiyle sorunlar yaşayan Yargı’nın Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak geri dönüyor!

Mehmet Yılmaz Ak ise olayla ilgili sosyal medya hesabından sağlık sorunları nedeniyle birçok kez diziden ayrılmak istediğini dile getirdiğini belirterek, "Sevgili Yargı izleyicileri; Öncelikle hakkımda çıkan yönlendirmeli paylaşımlara ve haberlere çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Diziden erken ayrılmak zorunda kaldığım doğrudur. Bunun nedenlerini belirten bir açıklama daha önce yapmıştım. Bu karar; belirtildiği gibi bir anda alınan bir karar olmadı. Haftalar öncesinden (çekimlerim devam ederken) sağlık sorunlarım sebebiyle çekimlere devam edemeyeceğim birçok defa yapım tarafına bildirmiş ve maalesef bir geri dönüş alınmamıştır. Kayıtsız kalınmıştır. Hem Yargı izleyicilerine, bensiz de devam edeceğine inandığım hikayesine, işin senaristlerine, yönetmenine, ekibine, meslektaşlarıma saygıda kusur etmemek için, anlayışınıza sığınarak daha da detaylı yazmamayı uygun görüyorum. 55 bölümdür emek verdiğim Yargı dizisi​ tarafından, eksik, taraflı açıklamalarla yapılan bu ithamları ve kariyerime verilmesi istenen bu zararı hak etmiyorum. Adaletli de bulmuyorum." dedi.

Kaynak: Birsen Altuntaş

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...