Tgrt Haber

Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u Tolga Karel beşinci kez baba oldu! Oyunculuğu bırakıp tır şoförü olmuştu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
23 Eylül 2024 10:39 - Güncelleme : 23 Eylül 2024 10:39
Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u Tolga Karel beşinci kez baba oldu! Oyunculuğu bırakıp tır şoförü olmuştu

Yaprak Dökümü dizisinde Oğuz karakteriyle yer alan Tolga Karel, oyunculuğu bıraktıktan sonra tır şoförü olarak çalışmaya başladı. 2016 yılında ABD'de evlenen Tolga Karel, beşinci kez baba oldu.

Evdeki Yabancı, Yaprak Dökümü, Kanıt ve Sıfırıncı Gün gibi yapımlarda rol alan Tolga Karel​, 2015 yılında Günay Musayeva ile boşandıktan sonra 2016 yılında Sarah Scott ile evlendi. İkinci evliliğinden dördüncü çocuğu dünyaya gelen Tolga Karel, beşinci kez baba oldu. 

TOLGA KAREL BEŞİNCİ KEZ BABA OLDU  

2016 yılında oyunculuğu bırakarak ABD​'ye yerleşen Tolga Karel, tır şoförlüğü yapıyor. Sarah Scott ile mutlu bir evliliği olan Karel, bir kez daha baba oldu. Kızının karesini sosyal medya hesabından paylaşan Tolga Karel, binlerce tebrik mesajı aldı. 

Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u Tolga Karel beşinci kez baba oldu! Oyunculuğu bırakıp tır şoförü olmuştu - 1. Resim

Yakın arkadaşı Metin Arolat'ın ölüm haberini de aynı gün alan Tolga Karel, "Ahh be hayat bana daha neler yaşatacaksın çok sevdiğim bir insanın aynı gün ölümü ve yeni bir yaşamın kızımın doğuşu" notunu düştü. 

Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u Tolga Karel beşinci kez baba oldu! Oyunculuğu bırakıp tır şoförü olmuştu - 2. Resim

Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u Tolga Karel beşinci kez baba oldu! Oyunculuğu bırakıp tır şoförü olmuştu - 3. Resim

 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...