Tgrt Haber

Yargıyla başı dertte olan Trump ile Melania boşanıyor iddiası: Oğlunu büyütmeye odaklandı

25 Ağustos 2023 09:38 - Güncelleme : 25 Ağustos 2023 09:47
Yargıyla başı dertte olan Trump ile Melania boşanıyor iddiası: Oğlunu büyütmeye odaklandı

2020 seçim sonuçlarına müdahalede ettiği iddiasıyla açılan dava kapsamında teslim olan eski ABD Başkanı Donald Trump’ın eşi Melania Trump’ın boşanmak için adım atacağı iddia edildi. Trump, yargı süreciyle boğuşurken eşi Melania’nın kamuoyu önünde olmaktan uzak durması dikkat çekti. 

2020 seçim sonuçlarına müdahalede ettiği iddiasıyla açılan dava kapsamında eski ABD BaşkanıDonald Trump​  adalete teslim oldu. Donald Trump dördüncü kez teslim olmak için Georgia​ eyaletine giderken eşi Melania Trump’ın kamuoyunun gözü önünden olmaması dikkat çekti. Akşam saatlerinde yoğun güvenlik önlemleri altında Georgia'daki Fulton İlçe Hapishanesine gelen Trump, gözaltı işlemlerini tamamladı. Trump'ın 4. gözaltı işleminde, tutuklama dosyası için ilk kez sabıka fotoğrafı çekildi. Bu uygulama ülke tarihinde bir ABD başkanı için ilk olma özelliğini taşıyor.

Melania oğlunu büyütmeye odaklandı

17 YAŞINDAKİ OĞLUNA ODAKLANDI 

Mirror’de yer alana haberde, yakın dostlarından alınan bilgiye göre bu süreçte çiftin arası daha da açıldı. Bazıları ise Melania'nın 17 yaşındaki oğulları Barron'u büyütmeye odaklandığını iddia ediyor. Melania'nın Donald'dan boşanmayı düşündüğü ve Beyaz Saray'a taşındıktan sonra onunla evlilik sözleşmesini yeniden müzakere ettiğine dair söylentiler de mevcuttu. 

UZAK KALMAYI TERCİH EDİYOR 

Melania yaz aylarını New York'ta geçirirken Donald, 2024 başkanlık kampanyası için ülke çapında kampanya yürütüyor. Yakın çevresinden alınan bilgiye göre Melania, Trump’ın yaşadığı mahkeme süreçlerinden kendini uzak tutmak istiyor. 

Kaynak: Mirror

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...