Tgrt Haber

Yarışmacılar kavga etti, Acun Ilıcalı çıldırdı! Sema Aydemir'in paylaşımı ise gerçeği ortaya çıkardı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
07 Şubat 2024 09:20 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 09:20

Dün akşam yayınlanan Survivor yarışmasında aynı takımda yarışan Nagihan ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında gerilim yükseldi. Fiziksel temas sonrası sinirlerine hakim olamayan Acun Ilıcalı, sandalyeyi fırlattı. Nagihan Karadere’nin elenip elenmeyeceği ise merak konusu oldu.

Survivor All Star​'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Nefise, Aleyna ve Nagihan kavgası ortamı biranda gerdi. Acun Ilıcalı’nın defalarca müdahale etmesine rağmen Nagihan Karadere​, Aleyna Kalaycıoğlu’na fiziksel temasta bulundu.

Acun Ilıcalı​'nın uyarmasına rağmen kavganın boyutunu arttıran yarışmacılardan Nagihan, Aleyna Kalaycıoğlu'nu itti. Araya kameramanın girmesiyle yarışmacılar alandan uzaklaştırıldı. 

ACUN ILICALI ÇILDIRDI 

Acun Ilıcalı "Rahat durulamıyor mu bu programda ne battı size. Kendinizden başka hiçbir şey düşünmüyorsunuz. Bana onu dediler bana bunu dediler... Normal duramıyor musunuz? Hakaret etmeden bir hayat yok mu? Tamam abi herkes gitsin ne yapıyorsanız yapın" dedi ve programı yarıda kesti. Yeni bölüm fragmanında Nagihan'ın diskalifiye olup olmayacağı merak konusu oldu. 

Yarışmacılar kavga etti, Acun Ilıcalı çıldırdı! Sema Aydemir'in paylaşımı ise gerçeği ortaya çıkardı - 1. Resim

SEMA'NIN PAYLAŞIMI KAFA KARIŞTIRDI 

Survivor'ın yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'nın Nagihan'a "Neyi bekliyorsun" demesi sonrası yarışmacının diskalifiye olacağı konuşulmaya başlandı. Daha önce Survivor'da yarışan Sema Aydemir'in sosyal medya hesabından "Acil görev emri" notuyla yarışmanın çekildiği yerden video paylaşması iddiaları daha da güçlendirdi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...