Tgrt Haber

Yasak Elma Halit Can'ın annesinden çocuğu oyuncu olmak isteyenlere uyarı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
11 Mart 2024 23:30 - Güncelleme : 11 Mart 2024 23:32
Yasak Elma Halit Can'ın annesinden çocuğu oyuncu olmak isteyenlere uyarı

Yasak Elma dizisinde Halit Can karakteriyle diziye dahil olan çocuk oyuncu Kuzey Gezer'in annesi Tülay Gezer, çocukları oyuncu olmak isteyen ebeveynleri uyararak, "Anneler siz oyuncu değilsiniz" dedi.

Başrolünde Şevval Sam​ ve Eda Ece​'nin yer aldığı Yasak Elma​ dizisine Halit Can rolüyle henüz bebekken dahil olan Kuzey Gezer'in annesi Tülay Gezer, çocuğunu oyuncu yapmak isteyen annelere uyarılarda bulunarak, "Dışarı çıktığımızda Kuzey'e çok fazla ilgi var. Çocuk zaten bunun farkında biz daha fazla çocuğa bunu yansıtmak istemedik.” dedi. 

YASAK ELMA HALİTCAN'IN ANNESİNDEN UYARI 

Yasak Elma dizisinde 3 yıl boyunca rol alan Kuzey Gezer'in annesi şöhretin kimi zaman olumsuz etkilere neden olduğunu belirterek aileleri uyardı. Gezer, “Anneler siz oyuncu değilsiniz. Bir şeyler yaparken biz bunu yaptık dememeliler onun yerine oğlum veya kızım yaptı demeliler. Öyle bir şey ki oyuncu annelerinde çocuklardan çok annelerde bir değişim oluyor. Bunu yapmasınlar. Çocuğa bu durumu yansıtmamalılar. Kuzey 3 yıl boyunca bu dizide dolu dolu bulundu. Dizi başladığı an evimizde televizyonu biz kapatıyorduk. Kuzey'in kendisini izlemesine izin vermiyorduk. O farkındalığı evde yaşamasına izin vermiyorduk. Çünkü zaten dışarı çıktığımızda Kuzey'e çok fazla ilgi var. Çocuk zaten bunun farkında biz daha fazla çocuğa bunu yansıtmak istemedik.” diye konuştu. Gezer ayrıca Kuzey’i fırsat buldukları her an açık havada dışarıya çıkardıklarını ve sosyalleşmesi için çaba harcadıklarını belirtti.

Yasak Elma Halit Can'ından annesinden ailelere uyarı! - 1. Resim

 

Yasak Elma Halit Can'ından annesinden ailelere uyarı! - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...