Tgrt Haber

Yasak Elma’nın Handan’ı anne acısıyla sarsıldı! Şebnem Dönmez annesini kaybetti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
18 Ekim 2023 10:28 - Güncelleme : 18 Ekim 2023 10:28
Yasak Elma’nın Handan’ı anne acısıyla sarsıldı! Şebnem Dönmez annesini kaybetti

Son olarak Yasak Elma dizisinde Handan karakteriyle ekranda olan Şebnem Dönmez, 2 aydır sağlık problemleriyle uğraşan annesi Saadet Dönmez‘i kaybetti.

Yasak Elma, Medcezir ve Avlu gibi dizilerde rol alan Şebnem Dönmez anne​ acısıyla sarsıldı. Bir süredir tedavi gören 72 yaşındaki Saadet Dönmez hayatını kaybetti.

ŞEBNEM DÖNMEZ'İN ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ 

2 aydır pıhtı atması sonucu hastanede tedavi gören Şebnem Dönmez’in annesi Saadet Dönmez, Pazar sabahı hayatını kaybetti. 72 yaşında vefat eden Saadet Dönmez, son yolculuğuna uğurlandı. Şebnem Dönmez’i yakın dostları yalnız bırakmazken, oyuncu​ güçlükle ayakta durabildi. Başarılı oyuncu, henüz herhangi bir paylaşım yapmadı.

Yasak Elma’nın Handan’ı anne acısıyla sarsıldı! Şebnem Dönmez annesini kaybetti

ŞEBNEM DÖNMEZ KİMDİR?

 17 Mayıs 1974 doğumlu Şebnem Dönmez, televizyonda ilk olarak 1990 yılında Atilla Arcan'ın sunduğu programda göründü. Ancak ilk çıkışını 1996'da Murat Başoğlu ile sunduğu Sabah Şekerleri ile yakaladı. Dönmez, 2000’li yılların başında sinema ve dizilerde rol almaya başladı. Aslı ile Kerem (2002) ve Ölümsüz Aşk (2003), Neredesin Firuze, Medcezir ve Kuzey Güney gibi dizilerde yer aldı.

 

Kaynak: Birsen Altuntaş

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...