Tgrt Haber

Acun Ilıcalı kızı Yasemin Ilıcalı'nın gözyaşlarına aldanmadı! Teklifi reddetti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
06 Mart 2024 14:30 - Güncelleme : 06 Mart 2024 14:30
Acun Ilıcalı kızı Yasemin Ilıcalı'nın gözyaşlarına aldanmadı! Teklifi reddetti

Survivor All Star'ın son bölümünde Acun Ilıcalı, kızı Yasemin’in Yunus Emre’nin son kalan cezasının kaldırılması için kendisine yalvardığını anlattı. İlk kez kızının isteğini yerine getirmediğini dile getiren Ilıcalı, Yunus Emre'nin hatasını affetmedi.

Survivor All Star​ yarışmasında yaptığı kural ihlalleri nedeniyle sürekli ceza​ alan Yunus Emre’nin cezasının düşürülmesi için Acun Ilıcalı’nın kızı devreye girdi. Yunus Emre’nin son kalan cezasının iptali için babasına yalvaran Yasemin Ilıcalı olumlu bir cevap alamadı.

YASEMİN ILICALI BABASINA YALVARDI

Survivor konseyinde Yunus Emre’nin cezasının iptali için kızının kendisine yalvardığını açıklayan Acun Ilıcalı​, "Dün kızım Yasemin benimleydi. 'Baba Yunus Emre​'nin bir cezasını lütfen affet' dedi, ancak ben de ona yaşı küçük ama yani sonuç itibarıyla bir hayat dersi vermek zorunda kaldım. Yasemin istiyor diye biz Yunus Emre'nin cezasını azaltamıyoruz. O yüzden Yasemin'i reddetmek zorunda kaldım, Yasemin de gerçekten çok üzüldü. Israr da etti olay 'baba lütfenlere' döndü. Ben Yasemin'i ne zaman kırdığımı hatırlamıyorum belki de hiç kırmamış olabilir sıkıntılı dakikalar yaşadım" dedi.

Yasemin Ilıcalı’nın yalvarması fayda etmedi! Acun Ilıcalı teklifi reddetti - 1. Resim

Yasemin Ilıcalı’nın yalvarması fayda etmedi! Acun Ilıcalı teklifi reddetti - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...