Tgrt Haber

Yasemin Özilhan, 12 yıl sonra yeni diziyle geri dönüyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
22 Aralık 2023 15:05 - Güncelleme : 22 Aralık 2023 15:16
Yasemin Özilhan, 12 yıl sonra yeni diziyle geri dönüyor

Doktorlar dizisinin Ela'sı Yasemin Özilhan, ara verdiği mesleğine 12 yıl sonra geri dönüyor.

Yayınlandığı dönemde oldukça popüler olan Doktorlar​ dizisinde rol alan Yasemin Ergene (Yasemin Özilhan), evlendikten sonra oyunculuğa ara vermiş ve sadece reklam filmlerinde rol almıştı. Oyuncu​ 12 yıllık kuralını bozdu ve yeni dizi için hazırlıklara başladı.

YASEMİN ÖZİLHAN OYUNCULUĞA GERİ DÖNÜYOR

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine göre, 2011'de İzzet Özilhan'la evlenen güzel oyuncu Yasemin Ergene, Özilhan soyadını aldı. Oyunculuğa ara veren Yasemin Özilhan sosyetenin önemli isimlerinden oldu. Yasemin, genç bir oyuncuyken rol aldığı dizinin çekildiği hastanenin sahibi Özilhan Ailesi'nin oğlu İzzet Özilhan ile tanışıp evlenince mesleğini bırakmıştı.

Yasemin Özilhan, 12 yıl sonra yeni diziyle geri dönüyor

Sadece konuk oyuncu olarak dizilerde rol alan Yasemin Özilhan, yeni bir projeyle ekrana dönüyor. Özilhan'ın başrolde yer alacağı dizi, bir dijital platform için çekilecek ve 8 bölüm yayınlanacak.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...