Tgrt Haber

Yasemin Sakallıoğlu, gösterisine saatler kala talihsiz kaza yaşadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
26 Ocak 2024 09:55 - Güncelleme : 26 Ocak 2024 10:12

Tiyatro oyununun gösterisi için Avustralya’da bulunan Yasemin Sakallıoğlu, gösteri öncesi tüm sahne eşyalarını kaybetti.

Yasemin Sakallıoğlu​, 35 kişilik dans ekibiyle beraber Avustralya turnesine çıktı ve Melbourne ve Sydney’de gerçekleşen gösterilere gitmek için bindiği uçaktan indiğinde hayatının şokunu yaşadı.

TÜM EŞYALARI KAYBOLDU

Sakallıoğlu ve ekibinin eşyaları uçaktan çıkmayınca gösteri için gerekli tüm eşyalar, şehirde bulunan bir AVM’den temin edildi. Yaşadığı bu olayı da eğlenceye dönüştürmeyi başaran Sakallıoğlu iki gösterisini de kapalı gişe olarak tamamladı. Sosyal medyadan video paylaşan oyuncu, artık tek bir bavulla uçtuğunu belirterek, yaşadığı olayı tiye aldı. 

Yasemin Sakallıoğlu, gösterisine saatler kala talihsiz kaza yaşadı

YASEMİN SAKALLIOĞLU'NDAN PEŞ PEŞE BAŞARILAR 

4 sezondur kapalı gişe oynayan Yasemin Sakallıoğlu, şimdi de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Sakallıoğlu, 2024’ün Türkiye’deki ilk gösterisinde Ülker Sports Arena’da 10 bin kişinin karşısına çıkacak. Aynı zamanda Ülker Sports Arena’da 20 Şubat’ta gerçekleşecek ilk stand-up gösterine de imza atacak olan Sakallıoğlu 2023 yılındaki gösterileriyle toplamda 50 bini aşkın seyirci tarafından izlendi.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...