Tgrt Haber

Yasemin Şefkatli, ameliyat olan bebeğinin son sağlık durumunu paylaştı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
03 Şubat 2024 15:47 - Güncelleme : 03 Şubat 2024 16:05

10 gün önce ikiz bebeklerini dünyaya getiren Yasemin Şefkatli Tatlıses’in oğullarından İbrahim Ayel ameliyat olmuş ve hastanede kalmıştı. 'Kavuşmamıza az kaldı' diyen Şefkatli, oğlunun son sağlık durumunu paylaştı.

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli’nin ikizlerinden biri kalbinde oluşan sorun nedeniyle ameliyat​ oldu. İbrahim Tatlıses​'in ilk kez yüzünü gösterdiği İbrahim Ayel'in son sağlık durumunu anne Yasemin Şefkatli​ paylaştı. 

AMELİYAT OLAN OĞLUNUN SON SAĞLIK DURUMUNU PAYLAŞTI 

Takipçisinin ameliyat olan oğlu İbrahim Ayel’i sorması üzerine Yasemin Şefkatli, “Ayel’i merak edip yazan o kadar insan var ki çok şanslı bu bebiş hem de çok güçlü. Her şey yolunda ve evine gelmesine az kaldı bekliyoruz” notuyla oğlunun sağlığının iyi olduğunu paylaştı.

Yasemin Şefkatli, ameliyat bebeğinin son sağlık durumunu paylaştı - 1. Resim

İBRAHİM TATLISES DUA İSTEMİŞTİ 

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Minik Tatlıses'imize herkesten dua istiyorum. İkizlerden birinin kalbinde sorun var. Dualarınızla inşallah minik Tatlıses'in işi kolaylaşır. Allah'ım bizlere çok görmesin amin. Dua eden herkesten Allah razı olsun" dedi. Tatlıses daha sonra 3 günlük torununun ameliyat olduğunu söyleyerek,  "Dua eden herkesten Allah razı olsun. Ameliyatı çok güzel geçti. Dualarınız için çok teşekkürler, sağ olun, var olun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...