Tgrt Haber

Yasemin Şefkatli: Doğmadan bebeğimizin ameliyat olacağını biliyorduk

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
13 Şubat 2024 10:46 - Güncelleme : 13 Şubat 2024 10:47
Yasemin Şefkatli: Doğmadan bebeğimizin ameliyat olacağını biliyorduk

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses’in ikiz bebekleri yaklaşık 1 ay önce dünyaya geldi. İkizlerden biri kalbinde yaşadığı sorun nedeniyle ameliyat olmuş ve tedavisi sonrası sağlığına kavuşmuştu. Şefkatli son paylaşımında, “Aslında biz 21'inci haftadan beri Ayel'in kalp sorununu biliyorduk” dedi.

Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses​ ile 2021 yılında Yasemin Şefkatli​ ile evlendi. Çiftin geçtiğimiz ay ikiz bebekleri dünyaya geldi. Yasemin Şefkatli yaptığı son paylaşımda bebeğinin doğmadan önce kalbinde sorun olduğunu belirtti. 

"DOĞMADAN KALBİNDE SORUN OLDUĞUNU BİLİYORDUK"

Hastane odasından paylaşım yapan Yasemin Şefkatli Tatlıses, bebeklerden birinin kabinde sorun olduğunu doğmadan bildiklerini belirterek, "Aslında biz 21'inci haftadan beri Ayel'in kalp sorununu biliyorduk. Her hafta kontrolümüz vardı, bazen haftada iki. Çok fazla doktor Ayel'in kalbini gördü ve doğduğunda operasyon geçireceğini biliyorduk. Ben burada aslında iyi kötü bir sürü şeyi paylaşıyorum ama bu sorunu kendi içimizde sindirip, çözüme gitmeye odaklandık. Doğum sonrası operasyon duyulunca çok fazla dua aldık, o kadar güzel mesajlar geldi ki bana da güç oldu. Önümüzde biraz daha bir süreç var ama bebiş çok güçlü, her şey çok güzel olacak" ifadelerini kullandı.

Yasemin Şefkatli: Doğmadan bebeğimizin ameliyat olacağını biliyorduk - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...