Tgrt Haber

İbrahim Tatlıses’in gelini Yasemin Şefkatli hamileliği hakkında ilk kez konuştu! ‘Bazen inanamıyorum’

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
10 Ağustos 2023 13:52 - Güncelleme : 10 Ağustos 2023 15:07
İbrahim Tatlıses’in gelini Yasemin Şefkatli hamileliği hakkında ilk kez konuştu! ‘Bazen inanamıyorum’

Oğlu İdo ile gelini Yasemin’in bebek sahibi olacağını usta sanatçı İbrahim Tatlıses, sevinç içinde duyurmuştu. İkiz bebeklere hamile olduğu öğrenilen Yasemin Şefkatli, ilk kez konuştu.

Henüz 3,5 aylık hamile olan ve ikiz​ bebek bekleyen Yasemin Şefkatli​, Şamdan Plus dergisine duygularını anlattı. Şefkatli, bebeklerin ikiz olduğunu sonradan öğrendiğini, ikinci bebeğin kendini gizlediğini bildirdi.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses’le 2021 yılında dünya evine giren Yasemin Şefkatli, şimdilerde tatlı bir telaş içinde. İkiz bebek annesi olmaya hazırlanan ünlü isim, Şamdan Plus dergisine içini döktü. Şefkatli, "İkinci bebek kendisini sonradan gösterdiği için hepimize sürpriz oldu, meğer saklanmış. İnsan bambaşka bir evreye geçiyor. Ne yapacağımızın paniği var üzerimizde. Çok ama çok heyecanlıyım. Bazen inanamıyorum. Nasıl bir hayatımız olacak, merakla bekliyorum. Arada ikizlerden biri kız olacak gibi hissediyorum. Önemli olan sağlıkları tabi."

İbrahim Tatlıses’in gelini Yasemin Şefkatli hamileliği hakkında ilk kez konuştu! ‘Bazen inanamıyorum’

“Hamilelik şu sıralar biraz zor geçiyor. Mide bulantısı ve yorgunluklarım var. Daha sakin, doğal, akışta geçirmek istiyorum bu dönemi. Çok fazla abartmadan, en normal haliyle yaşamayı planlıyorum” dedi.

Yasemin Şefkatli son olarak "İdo ile çok yakın arkadaş gibiyiz, her şeyi paylaşıyoruz, birbirimize çok destek oluyoruz. İdo mutfakta inanılmaz yetenekli, çok güzel yemekler yapıyor. Bu aralar ekstra düşünceli. Bana da bu güzel aşkı yaşamak kalıyor" ifadelerine yer verdi.

Derya Tuna ile İbrahim Tatlıses​, 1983'te aşk yaşamaya başlamış, 18 yıllık birlikteliğin ardından yollarını ayırmaya karar vermişti. İkilinin şarkıcı oğlu İdo Tatlıses​, 2021'de Yasemin Şefkatli ile hayatını birleştirmişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...