Tgrt Haber

Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Düğün tarihini ilk kez açıkladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
16 Eylül 2024 11:35 - Güncelleme : 16 Eylül 2024 11:36
Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Düğün tarihini ilk kez açıkladı

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, altı yıldır beraber olduğu Nilşah Ağaoğlu ile evleniyor. Kıbrıs'ta konser veren Yavuz Bingöl, nikahtan detayları verirken, "25 Ekim'de 50-60 kişilik bir ekiple aile arasında bir nikah yapacağız." dedi.

Sosyal medya hesabından sık sık sevgilisi Nilşah Ağaoğlu ile paylaşım yapan Yavuz Bingöl, Kıbrıs​ Girne'de konser​ verdi. Muhabirlerin sorularını cevaplayan Yavuz Bingöl, ilk kez Kıbrıs'ta konser verdiğini belirterek, evlilik​ haberleri hakkında da konuştu. 

YAVUZ BİNGÖL EKİMDE EVLENİYOR

Yavuz Bingöl uzun süredir beraber olduğu Nilşah Ağaoğlu'na evlenme teklif etti. Evlilik hazırlıklarına başlayan Yavuz Bingöl, düğün tarihi hakkında da ilk kez konuştu. Aile arasında bir tören olacağını belirten Yavuz Bingöl,  "25 Ekim'de 50-60 kişilik dostlar ve aile arasında bir nikah yapacağız." dedi. 

Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Düğün tarihini ilk kez açıkladı - 1. Resim

YAVUZ BİNGÖL EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR 

Kıbrıs'ta ilk kez sahne alan Yavuz Bingöl, yeni projelerinden bahsetti. Son olarak 4 yıl önce ekranda olan Yavuz Bingöl, yeni dizi için görüşmelerini sürdürdüğünü belirterek, "Biraz ara verdim oyunculuğa, bu sene inşallah bir yapımda olacağım. Yeni projeyle ekranlara dönüyorum, sürpriz olsun" dedi. 

Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Düğün tarihini ilk kez açıkladı - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cem17 Eylül 2024 00:34

Ne güzel habermiş ailenin mutlu olması önemli her zaman

Sonraki Haber Yükleniyor...