Tgrt Haber

Yavuz Bingöl'den yeni açıklama! Urfa konserine 8 kişi gelmişti

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
02 Temmuz 2023 16:01 - Güncelleme : 02 Temmuz 2023 16:13
Yavuz Bingöl'den yeni açıklama! Urfa konserine 8 kişi gelmişti

Sadece 8 dinleyicinin geldiği Şanlıurfa konserini erteleyen ünlü türkücü Yavuz Bingöl, çok konuşulan olaya ilişkin yeni bir açıklama yaptı...

Türkücü Yavuz Bingöl, geçtğimiz günlerde Urfa’ya 'Şanlı' unvanının verilişinin 39'uncu yıl dönümü etkinlikleri çevrçevsinde bu kentte  organize edilen konserine 8 kişi gelmesi ile çok konuşulmuştu. Bingöl, karşılaştığı manzara karşısında sahnee çıkarak konseri ertelediğini duyurmuştu.

TEKNİK NEDENLERLE İPTAL

Bingöl sosyal medya hesabından konu hakkında yeni bir açıklamada bulundu. Bingöl paylaşımında, "Arkadaşlar selamlar. Benim Urfa konserimin iptal edilmesi ve konsere 8 kişi gelmesinin iptal nedeni olarak gösterilmesi sosyal medyada çok konuşuluyor bu ara. Urfa konserim teknik nedenlerden dolayı Temmuz ayı sonuna ertelenmiştir, öncelikle bunu söylemek isterim. Ayrıca, 8 kişi de benim için değerli bir müzik dinleyicisidir" dedi. 

Urfa konserinden 1 gün önce, Gaziantep'te 8 bin kişiye konser​ verdiğini belirten Bingöl, "Ondan 1 gün önce Malatya konteyner kent konserimde 3 bin kişi, ondan yine bir gün önce Sivas konserimde ise bin kişilik salon tıka basa doluydu. İnsanlar doğadaki gibi deri değiştiremiyorlar. Ben aynı Yavuz'um. Aynı Yavuz olarak işimi yapmaya devam ediyorum. Meraklısına duyurulur."

TELAFİ KONSERİ VERECEK

Bingöl daha önce yaptığı açıklamada, "Urfa konserimizi bayram sonrası valiliğin düzenleyeceği bir etkinlikle telafi edeceğiz, güzel bir konser yapacağız. Bayramdan sonra Urfa'da görüşmek üzere hepinize selam ve sevgiler" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...