Tgrt Haber

Yavuz Seçkin'den taklidini yaptığı için dava açan Emrah’a sert sözler: Benim için etkisiz, boş eleman

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
23 Eylül 2022 10:11 - Güncelleme : 23 Eylül 2022 10:41
Yavuz Seçkin'den taklidini yaptığı için dava açan Emrah’a sert sözler: Benim için etkisiz, boş eleman

Ünlü komedyen Yavuz Seçkin, önceki gün katıldığı programda yıllar önce taklidini yaptığı için kendisine dava açan Emrah hakkında sert ifadelerde bulundu. Başarılı komedyen canlı yayında: “Yıllardır hiç Emrah taklidi yapmadım. Gerek duymuyorum, sevmiyorum da zaten" dedi.

360 TV'de canlı olarak yayınlanan 360 Derece programının önceki akşamki konuğu ünlü komedyen​ Yavuz Seçkin’di. Uzunca bir süre davalık olduğu şarkıcı Emrah​ hakkında bazı açıklamalarda bulunan komedyen, "Kafama takmıyorum, önemsemiyorum, değer vermiyorum. Benim için etkisiz eleman" ifadeleriniz kullandı.

"YILLARDIR EMRAH TAKLİDİ YAPMADIM SEVMİYORUM DA ZATEN”

Yıllar önce taklidini yaptığı için davalık olduğu Emrah'la ilgili konuşan komedyen: "Açılan dava takipsizliğe gitti. Savcı 'ne yaptın oğlum sen? Bana da yap bakayım' dedi ben de yapınca 'güzel yapıyorsun' dedi. Yıllardır hiç Emrah taklidi yapmadım. Gerek duymuyorum, sevmiyorum da zaten" dedi.

Yavuz Seçkin'den taklidini yaptığı için dava açan Emrah’a sert sözler: Benim için etkisiz, boş eleman

"BENİM İÇİN ETKİSİZ ELEMAN"

Yavuz Seçkin sözlerine şöyle devam etti: "Bana böyle bir dava açtıktan 3-5 sene sonra bir televizyon reklamında benzer bir imada bulunması bence yanlıştı. Genelde taklidimi yaptığım insanlar mutlu oluyor. Kafama takmıyorum, önemsemiyorum, değer vermiyorum. En güzeli bu. Benim için etkisiz eleman, boş bir şey. Yıllar önce kafama takarak üzülüyordum. Haksızlıktı. Yaşım ilerledikçe takmamayı ve umursamamayı öğrendim"

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...