Tgrt Haber

Yayına çıkmayan Çağla Şıkel, sağlık durumunu anlattı! Hastaneye kaldırılmış

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
25 Ekim 2023 09:24 - Güncelleme : 25 Ekim 2023 09:24
Yayına çıkmayan Çağla Şıkel, sağlık durumunu anlattı! Hastaneye kaldırılmış

FOX TV’de yayınlanan Çağla ile Yeni Bir Gün programına birkaç gündür çıkmayan Çağla Şıkel’in hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Hafta içi her gün yayınlanan programına çıkmayan Çağla Şıkel​, sevenlerini korkuttu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan sunucunun gıda zehirlenmesi​ nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve günlerdir tedavi gördüğü ortaya çıktı.

ÇAĞLA ŞIKEL HASTANEYE KALDIRILDI

Sunucusu olduğu programa birkaç gündür çıkmayan Çağla Şıkel, Instagram​ hesabından açıklama yaptı. Hastane odasında çektiği bir fotoğrafı yayınlayan Şıkel, "Yayın olmadığı için çok soran oluyor. Cumartesi günü bir besin zehirlenmesi geçirdim. O günden beri tedavi altındayım. CRP henüz tam olarak düşmedi. Tüm merak edenlere, geçmiş olsun dileklere teşekkür ederim. Hepinize sarılıyorum" dedi.

Yayına çıkmayan Çağla Şıkel, sağlık durumunu anlattı! Hastaneye kaldırılmış

"ŞİMDİ HASTANEDEN GELDİM"

Bir sonraki paylaşımında kendi fotoğrafını yayınlayan Şıkel, "Şimdi hastaneden geldim. Uyumaktan su içmediğim ve iyi beslenmediğim için takviye yapıldı. Tahliller sonrası bir miktar yine yüksek olan CRP'yi düşürmek için 2'li bir antibiyotik kullanmaya başladık. Çok inanmışlığım var, yarına iyi uyanacağım. Beni merak edenlere, sevenlere söz" sözleriyle durumu hakkında bilgi verdi.

 

 

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...