Tgrt Haber

Yaz Şarkısı dizisinin oyuncusu Nilsu Berfin Aktaş boşandı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
15 Temmuz 2023 10:55 - Güncelleme : 15 Temmuz 2023 11:30
Yaz Şarkısı dizisinin oyuncusu Nilsu Berfin Aktaş boşandı!

2 sene önce sessiz sedasız evlendiği Serdar Sertçelik ile bir süredir ayrı olan oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, sessiz sedasız boşandı.

Geçtiğimiz günlerce boşanma​ kararı aldığı konuşulan oyuncu Nilsu Berfin Aktaş​ Ünlü isimlerin gözlerden uzak olmak için seçtiği Adalar Adliyesi‘nde boşandı. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti de burada boşanmıştı.

NİLSU BERFİN AKTAŞ SESSİZ SEDASIZ BOŞANDI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Yaz Şarkısı” dizisinde oynayan oyuncu Nilsu Berfin Aktaş Büyükada’daki Adalar Adliyesi‘nde boşandı. Tarafların hazır bulunduğu duruşmada Aktaş ve Sertçelik boşanma konusunda anlaştıklarını beyan etti. Karşılıklı birbirlerinden talepte bulunmayan ikilinin duruşması 10 dakika sürdü.

Yaz Şarkısı dizisinin oyuncusu Nilsu Berfin Aktaş boşandı!

NİLSU BERFİN AKTAŞ KİMDİR?

1998 yılında Ankara'da doğan Nilsu Berfin Aktaş Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Başarılı oyuncu 2018 yılında Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak'ın jüriliğini yaptığı Geleceğin Starı yarışma programı ile adından sıkça söz ettirmeye başladı. Oyunculuk kariyerinde Pantene, Cornetto, Turkcell gibi markaların reklamlarında da rol aldı. ''Kuzey Yıldızı İlk Aşk'' projesinde Gökçe karakterine hayat verdi. Oyuncu son olarak Yaz Şarkısı dizisinde rol aldı. 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...