Tgrt Haber

48 yaşındaki yeni anne Seray Sever’den yürek sızlatan paylaşım: Canım yanıyor…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
20 Eylül 2022 10:19 - Güncelleme : 20 Eylül 2022 10:51
48 yaşındaki yeni anne Seray Sever’den yürek sızlatan paylaşım: Canım yanıyor…

2018 yılında kendinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Seray Sever, 5 ay önce ikiz bebeklerini kucağına almıştı. Doğuma günler kala babasını kaybeden Sever, yürek sızlatan bir paylaşımda bulundu.

Ünlü oyuncu Seray Sever, 4 buçuk yıl önce sette tanıştığı kendisinden 10 yaş küçük olan Eray Sünbül ile nikah masasına oturmuş, 5 ay önce de ikiz bebeklerini kucağına almıştı. 48 yaşında doğum yapan Seray Sever, anneliğine birkaç gün babasını koronavirüs​ sebebiyle kaybetti. 5 ay önce baba acısı yaşayan ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı bugünkü paylaşım yürek burktu.

48 yaşındaki yeni anne Seray Sever’den yürek sızlatan paylaşım: Canım yanıyor…

“CANIM YANIYOR, SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM”

Ünlü oyuncu Seray Sever, bugün babası Eral Sever’in doğum günü nedeniyle bir paylaşımda bulundu. Sever sosyal medya hesabındaki paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "En kıymetlim büyük aşkım babişkom, bugün senin doğum günün ve torunlarının 5'inci ayı. Öyle çok isterdim ki onları görmeni, kucağına almanı... Senin gibi muhteşem bir dedeyi tanımalarını şefkatini hissetmelerini... Canım yanıyor, seni çok özlüyorum. Tarifi imkânsız bir eksiklik ve boşluk her yanımda... Huzur içinde yat. Bizi izlediğini biliyorum. Sen benim en kıymetlimsin"

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...