Tgrt Haber

Yeni Aşk-ı Memnu’nun kadrosu belirleniyor: Hüzünlü karakter Nihal rolü için görüşmeler tamamlandı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Ocak 2023 13:13 - Güncelleme : 24 Ocak 2023 15:03
Yeni Aşk-ı Memnu’nun kadrosu belirleniyor: Hüzünlü karakter Nihal rolü için görüşmeler tamamlandı

Efsane dizi Aşk-ı Memnu, beyaz perdeye aktarılıyor. En iyi Türk dizileri arasında yer alan Aşk-ı Memnu 13 yıl aradan sonra film olarak izleyici karşısına tekrar çıkmaya hazırlanıyor. Filmin ana karakteri Bihter için Farah Zeynep Abdullah’la anlaşma yapıldığı öğrenilirken Nihal karakteri için Helin Kandemir’le anlaşma aşamasında oldukları öne sürüldü.

Beren Saat​ ve Kıvanç Tatlıtuğ​'un başrolünde olduğu Aşk-ı Memnu​ dizisinin bir film olacağı gündeme bomba gibi düşmüştü. TAFF Pictures imzalı filmde Bihter'i Farah Zeynep Abdullah’ın oynayacağı belirlenirken Nihal karakterini kimin oynayacağı da belli oldu. Dizinin hüzünlü karakteri Nihal için Helin Kandemir’le görüşüldüğü hatta imza aşamasında olduğu iddia edildi.

HAZAL KAYA, NİHAL KARAKTERİNİ HİÇ SEVMEDİĞİNİ İTİRAF ETMİŞTİ

Aşk-ı memnu filmi için Behlül başta olmak üzere diğer roller için görüşmeler sürüyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; filmin yeni Nihal’i için genç kuşağın yetenekli oyuncuları arasında yer alan Helin Kandemir’le imza aşamasında oldukları öğrenildi. Hazal Kaya daha önce katıldığı bir programda sunucunun "Senden daha iyi bir Nihal düşünemiyorum ve Nihal'den nefret ediyorum" demesi üzerine Hazal Kaya, Nihal karakterini hiç sevmediğini itiraf etmişti. Oyuncu, dizinin kitabında Nihal'in çok kültürlü ve bilgili biri olduğu ancak dizideki Nihal'in öyle biri olmadığını söyledi.

Yeni Aşk-ı Memnu’nun kadrosu belirleniyor: Hüzünlü karakter Nihal rolü için görüşmeler tamamlandı

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...