Tgrt Haber

Yeniden Refah Partisi Düzce adayı Davut Güloğlu tartıştığı vatandaşın üzerine yürüdü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
06 Mart 2024 09:28 - Güncelleme : 06 Mart 2024 15:18

Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Davut Güloğlu, seçim çalışmaları için gittiği kahvehanede, tartışma yaşadığı vatandaşın üzerine yürüdü. Araya giren vatandaşlar, Güloğlu'nu zor sakinleştirdi.

Yeniden Refah PartisiDüzceBelediye Başkan​ adayı olan türkücü Davut Güloğlu​, seçim çalışmaları nedeniyle gittiği kahvehanede bir vatandaşla tartıştı. Elindeki mikrofonu fırlatan Güloğlu, vatandaşın üzerine yürüdü.

DAVUT GÜLOĞLU, VATANDAŞIN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Davut Güloğlu, seçim çalışmaları kapsamında Düzce’de bulunan bir kahvehaneye gitti. Burada yerel gazetecilerin kendisini tehdit ettiğini söylemesi üzerine bir vatandaş, "Kimmiş isim ver" demesi üzerine ikili arasında tartışma​ alevlendi. Güloğlu elindeki mikrofonu fırlatıp vatandaşın üzerine yürüdü. Kahvehanede bulunan vatandaşlar araya girerek tarafları sakinleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Düzce adayı Davut Güloğlu tartıştığı vatandaşın üzerine yürüdü - 1. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...