Tgrt Haber

Yeşilçam oyuncusu Leyla Somer, köpeğe torpil atan çocuğa tokat attı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
21 Kasım 2023 17:23 - Güncelleme : 21 Kasım 2023 17:23

Yeşilçam’ın usta ismi Leyla Somer, her gün ilgilendiği köpeklere torpil atıldığı öğrenince sinirlerine hakim olamadı ve köpeklere torpil atan çocuğa tokat attı.

Yeşilçam​'da sayısız filmde rol alan Leyla Somer, sokakta köpeklere torpil atıldığını öğrenince çocuklarla kavga etti. Sinirlerine hakim olamayan Somer, çocuklardan birine tokat attı.

LEYLA SOMER MAHALLELİ İLE SORUN YAŞAMAYA BAŞLADI

İstanbulEsenyurt​'ta oturan Yeşilçam oyuncusu Leyla Somer evinin önüne sokak hayvanları için bir barınak yaptı. Mahalle sakinlerinin bu durumdna rahatsız olduğu ve zaman zaman tartıştıkları iddia edildi. Mahalleli yapılan barınağın kaldırılmasını isteyerek Somer’e baskı yaptığı da öne sürüldü.

SİNİRLERİNE HAKİM OLAMAYIP ÇOCUĞA TOKAT ATTI

Köpeklerle her gün ilgilenen Leyla Somer, barınağa torpil atıldığını duyunca sinirlerine hakim olamadı. Soluğu çocukların yanında alan Somer, çocuklara önce bağırdı daha donra birkaç defa tokat attı. O anları başka bir mahalle sakini kaydetti.

Yeşilçam oyuncusu Leyla Somer, köpeğe torpil atan çocuğa tokat attı

LEYLA SOMER KİMDİR?

18 Aralık 1958 İstanbul doğumlu Leyla Somer, oyunculuğa 1977 yılında rol aldığı İstasyon filmiyle başlayan oyuncu, Dev Kanı, Kaderin Suçu, Kaptanlar, Yanlış Numara, Zalim Dünya ve Kan Kardeşler yapımlarında rol aldıktan sonra 2001 yılında oyunculuğu bıraktı.

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...