Tgrt Haber

Yeşilçam’ın efsanelerinden dans şov! Türkan Şoray ile Ediz Hun gündeme oturdu

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
22 Haziran 2023 09:10 - Güncelleme : 22 Haziran 2023 10:30

Yeşilçam’ın iki efsane oyuncusu Ediz Hun ve Türkan Şoray, katıldıkları etkinlikle karşılıklı dans etti. Yeşilçam’ın efsaneleri dans ederken hayranları mest oldu. Usta sanatçıların videosu ise sosyal medyada viral oldu.

Türk sinemasına damgasını vuran ve onlarca filmde birlikte rol alan Yeşilçam​'ın iki usta oyuncusu Türkan Şoray​ ile Ediz Hun, bir davette buluştu. Şıklıklarıyla göz kamaştıran ikili bir ara karşılıklı dans etti. 

ALKIŞ TUFANI KOPTU!

İstanbul​'da düzenlenen etkinlikte bir araya gelen iki efsane isim hayranlarıyla zaman geçirdi. Bir ara kendi seslerinin bulunduğu şarkının ritmine katılan Ediz Hun, Türkan Şoray'ın elinden tutarak dans etti. Dansın sonunda Hun, Şoray'ı alnından öperken o dakikalarda hayranlarından büyük alkış topladı. İki efsane ismin görüntüleri kısa sürede sosyal medyada da paylaşılmaya başlayınca "İki güzel insan" yorumları yapıldı. Öte yandan 82 yaşındaki Ediz Hun, Amerika Birleşik Devletleri​ Başkanı Joe Biden'a benzetildi. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...