Tgrt Haber

Yeşilçam’ın gamzeli güzelinden kötü haber! Bir kez daha kansere yakalandığını duyurdu

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Mart 2023 10:53 - Güncelleme : 24 Mart 2023 15:56
Yeşilçam’ın gamzeli güzelinden kötü haber! Bir kez daha kansere yakalandığını duyurdu

Bir dönem Yeşilçam'a damga vuran gamzeli güzel Bahar Öztan, daha önce 3 kez yendiği kanser hastalığının yeniden nüksettiğini bildirdi. 10 gündür hastanede yattığı öğrenilen usta oyuncu, hastane yatağından çektirdiği bir pozunu paylaştı.

Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından Bahar Öztan, bir kez daha kansere yakalandı​. Türk Sineması​'nın sevilen oyuncularından 60 yaşındaki Öztan, daha önce 3 kez yendiği kansere geçtiğimiz yıl yeniden yakalanmıştı. Ünlü oyuncu hastane​ odasından çektirdiği bir fotoğrafla durumu hakkında bilgi verdi.

"KANSER YENİDEN NÜKSETTİ"

Daha önce kanseri yenen usta sanatçı hastane odasından fotoğraf paylaştı. Snob Magazin'in haberine göre ünlü oyuncu hastalığı hakkında konuştu. Öztan, "Kan sonuçlarından sonra yeniden kanserin nüksettiği ortaya çıktı. Yeniden kansere yakalandım. İnşallah yine atlatacağım. 10 gündür hastanedeyim. Kemoterapiler olacak. Moralim yerinde. Sevenlerimden dua istiyorum" dedi.

Yeşilçam’ın gamzeli güzelinden kötü haber! Bir kez daha kansere yakalandığını duyurdu

YEĞENİYLE HASTANE ODASINDAN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Yeğeniyle karesini Instagram'dan paylaşan Öztan, "Halasını hastaneye ziyarete gelmiş, güzel gülücüklerinle moral verdi mis kokusu. Beni bir müddet idare eder" diye yazdı. Yıllara medyan okuyan güzelliğiyle dikkat çeken 60 yaşındaki oyuncu, Yeşilçam​'ın hala takip edilen isimleri arasında.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...