Tgrt Haber

Yeşilçam’dan bir yıldız daha kaydı: Usta oyuncu Tunç Oral hayatını kaybetti

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
22 Eylül 2022 12:30 - Güncelleme : 22 Eylül 2022 12:47
Yeşilçam’dan bir yıldız daha kaydı: Usta oyuncu Tunç Oral hayatını kaybetti

Son dakika haberini göre Yeşilçam’ın usta oyuncularından Tunç Oral geçirdiği bir rahatsızlıktan ötürü hayatını kaybetti. 84 yaşındaki usta oyuncunun acı haberini duyan sanatçı dostları sosyal medya hesapları üzerinden başsağlığında bulundu.

Yeşilçam’ın usta sanatçısı Tunç Oral, 84 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi ses sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurdu. Tunç Oral, 2007 senesinde Muğla’da çıkan orman yangınında 78 yaşındaki eşi Nefise Nurten Oral’ı kaybetmişti. Bu elim hadiseden sonra yalnız ve sakin bir hayat sürüyordu.

CENAZESİ BUGÜN ANTALYA’DAN KALKACAK

Cenaze bilgilerini de paylaşan Akay, “Türk Sinemasından sessiz sedasız bir gidiş daha! Yeşilçam’ın jönlerinden Tunç Oral’ı 20 Eylül Salı günü kaybettik. Geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı hayatını kaybeden Oral’ın cenazesi, 22 Eylül 2022 Perşembe günü, Antalya​ Türbeli Camii’nde öğle vakti kılınacak cenaze namazını müteakip Türbeli Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Sinema camiasına ve ailesine sabırlar dilerim” ifadelerini kullandı.

Yeşilçam’dan bir yıldız daha kaydı: Usta oyuncu Tunç Oral hayatını kaybetti

EŞİNİ YANGINDA KAYBETMİŞTİ

Usta oyuncu Tunç Oral’ın eşi Nefise Nurten Oral, 2007 yılında Muğla​'nın Milas ilçesinde çıkan orman yangınında vefat etmişti. 78 yaşındaki kadın, evinde beslediği çok sayıdaki kedi ve köpeği kurtarmak istemiş ancak alevler arasında kalan Oral, elbisesinin tutuşması sonucunda yanarak ağır yaralanmıştı. 112 Acil Servis ambulansıyla hastaneye sevk edilen Oral, yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Ancak vücudunda 3. derece yanıklar oluşan Oral, tüm müdahalelere rağmen akşam saatlerinde hayatını kaybetmişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...