Tgrt Haber

Aynalı Tahir'in Yeşim Büber'i 14 yıldır yaşamını teknede sürdürüyor!

19 Şubat 2022 12:28 - Güncelleme : 19 Şubat 2022 12:44
Aynalı Tahir'in Yeşim Büber'i 14 yıldır yaşamını teknede sürdürüyor!

Alişan'ın başrol olduğu Aynalı Tahir dizisiyle bir döneme damga vuran oyuncu Yeşim Büber yeni haliyle dikkat çekiyor. 2006 yılında görüntü yönetmeni Mehmet Aksın ile dünya evine giren Büber 14 yıldır teknede yaşıyor.

Bir dönem Alişan’ın başrol olduğu Aynalı Tahir dizisiyle ekranlara damga vuran ünlü oyuncu Yeşim Büber’in son halleri gündem oldu.

Ekranlardan uzak hayat yaşayan Yeşim Büber 2006 yılında görüntü yönetmeni Mehmet Aksın ile nikah masasına oturmuştu. Yaklaşık 14 yıldır teknede yaşayan çiftin ikizleri Nehir ve Can Yunus ile paylaşımları ilgi odağı oluyor. Şimdilerde 43 yaşında olan Yeşim Büber sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.

Geçtiğimiz aylarda evi olan teknede tadilat yapan Büber, tekne yaşamının zorluklarını dile getirmişti.

Aynalı Tahir'in Yeşim Büber'i 14 yıldır yaşamını teknede sürdürüyor!

'TEKNEDE BAZEN YAŞAMAK ZOR'

Takipçilerinin "Teknede yaşamak zor mu?" sorusuna da cevap veren oyuncu, "Artık yenilenmesi şart olan mutfak ve banyo tezgahlarını sökmekle uğraşıyoruz. Düşündüğümüzden çok daha uzun sürdü ve sabaha yetiştirmemiz gerek. Saat gece yarısını geçti fakat daha işimiz var. Hep soruyorsunuz ya; 'Teknede yaşamak zor değil mi?' diye. Evet, bazen zor..." dedi.

Yeşim Büber herhangi bir projeye katılıp katılmayacağıyla ilgili soruya, "Mesleği bırakmadım. İstediğim gibi bir proje olursa neden olmasın? Ama İstanbul'a yerleşmem gerekirse zor." şeklinde cevap vermişti.

Aynalı Tahir'in Yeşim Büber'i 14 yıldır yaşamını teknede sürdürüyor!

Büber daha önce 'Aynalı Tahir', 'Kırık Ayna', 'Bıçak Sırtı', 'Serseri Aşıklar' gibi dizilerin yanı sıra 'Barda', 'Kaybolan Yıllar' ve Sadri Alışık Ödülleri'nde 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' ödülünü aldığı 'İnşaat' gibi sinema filmlerinde rol almıştı.

YEŞİM BÜBER KİMDİR?

Yeşim Büber, 18 Ağustos 1977 tarihinde Aydın'da doğmuştur. Annesi bir terzi ve babası bir çevirmendir. Yeşim Büber, ilk okulu, orta okulu ve liseyi bitirdikten sonra ailecek İstanbul'a taşındılar. 1,5 yıl sonra da İzmir'e taşındılar. Can Gürzap'ın Diyalog Oyunculuk Okulu`nda eğitim aldı.

1996 yılında "Bu Sevda Bitmez" filmi ile sinemaya başladı. Sinemadaki başarının ardından dizi filmlerde oynamaya başladı. TV için sinema ve bilişim konularında programlar hazırladı. 2004 yılında "İnşaat" filmindeki rolü için, 9. Sadri Alışık Ödüllerinden En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Yeşim Büber, 2006 yılında görüntü yönetmeni Mehmet Aksın'la evlendi.

Evlendikten sonra evlerini boşaltarak bir teknede yaşamaya başladılar ve tekneleri ile bir sene süren bir dünya turu yaptılar. Nehir ve Can Yunus (d.2013) adlarında ikiz çocukları oldu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...