Tgrt Haber

Yılbaşı programı için Tarkan’dan rekor ücret talebi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
08 Aralık 2022 09:47 - Güncelleme : 08 Aralık 2022 09:54
Yılbaşı programı için Tarkan’dan rekor ücret talebi!

2023 yılına girmeye sayılı günler kala, televizyon kanalları da özel eğlence programı hazırlığına girdi. Ünlü sanatçıların yer alacağı yılbaşı özel programlarında en yüksek ücret yine Megastar Tarkan’ın oldu. İddiaya göre Tarkan yılbaşı özel programı için çıkacağı kanaldan 14 milyon lira istedi.

Ünlü sanatçı Tarkan​'ın yılbaşı programı ücreti ağızları açık bıraktı. Televizyon kanalları yılbaşı özel programı hazırlıkları kapsamında ünlü sanatçılara teklif götürüyor. İnsanların yıl içinde en çok TV izlediği gece olan yılbaşı akşamında televizyonda program yapacak ünlüler için TV kanalları yarışa girdi. Türkiye’nin en sevilen ve istenen sanatçılarından Megastar Tarkan'a ise Kanal D​'den teklif gittiği öğrenildi. Ünlü sanatçı yılbaşı programında sahne almak için 14 milyon TL istedi.

TARKAN YILBAŞI PROGRAMI İÇİN 14 MİLYON TL İSTEDİ

Son dönemde rol aldığı reklam filmleri ile adından söz ettiren ünlü sanatçı Tarkan, yeni şarkılarıyla gündeme geliyor. Temizmagazin'in haberine göre; yeni yıl yaklaşırken, yılbaşı gecesi için televizyon kanalları da özel eğlence programları için hazırlıklar yapmaya başladı. Kanal D, yeni yıl ekranı için Tarkan'a teklif götürdü. Tarkan ise yılbaşı gecesi için 14 milyon lira talep etti. Ünlü sanatçı kanal ile anlaşmayı henüz imzalamadı.

Yılbaşı programı için Tarkan’dan rekor ücret talebi!

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...