Tgrt Haber

Yıldız Çağrı Atiksoy hastanelik oldu! Takipçilerini uyardı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
02 Ekim 2024 12:10 - Güncelleme : 02 Ekim 2024 12:10
Yıldız Çağrı Atiksoy hastanelik oldu! Takipçilerini uyardı

Geçtiğimiz aylarda anne olan oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, hastaneden paylaştığı fotoğrafla takipçilerini endişelendirdi. Yıldız Çağrı Atiksoy, son zamanlarda yaşadığı sağlık problemlerini takipçileriyle paylaştı. Takipçilerini uyaran Yıldız Çağrı Atiksoy, “Aşırı aşırı salgın varmış. Dikkat edin, pert ediyor insanı," notunu düştü.

Berk Oktay ile 2022 yılında evlenen Yıldız Çağrı Atiksoy​, geçtiğimiz yıl kızını kucağına aldı. Setlere dönmeye hazırlanan Yıldız Çağrı Atiksoy, ağır enfeksiyon​ geçirdiğini açıkladı. Hastane​ odasından paylaşım yapan Yıldız Çağrı Atiksoy, takipçilerini de uyardı. 

YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY HASTANELİK OLDU 

38 yaşındaki oyuncu​ Yıldız Çağrı Atiksoy, uzandığını paylaşımını; "Şifayı kaptım, bu salgın​ çok fena" ifadelerini kullandı. Takipçilerinden bir sürü "Geçmiş olsun" mesajı alan Yıldız Çağrı Atiksoy, bir sonraki paylaşımında takipçilerini korkuttu. 

Yıldız Çağrı Atiksoy hastanelik oldu! Takipçilerini uyardı - 1. Resim

Hastane odasından paylaşım yapan Yıldız Çağrı Atiksoy; "En yoğun olduğum hafta... Bu hiç olmadı. Aşırı aşırı salgın varmış. Dikkat edin, pert ediyor insanı," sözleriyle zor süreç geçirdiğini paylaştı. Serum alan oyuncu, takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu. 

Yıldız Çağrı Atiksoy hastanelik oldu! Takipçilerini uyardı - 2. Resim

Yıldız Çağrı Atiksoy hastanelik oldu! Takipçilerini uyardı - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Özge 2 Ekim 2024 13:41

Neyse ki durumu zamanında farketti, şimdi tedavi görüyor umarım en kısa sürede iyileşir

Sonraki Haber Yükleniyor...