Tgrt Haber

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay cephesinden güzel haber geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
24 Kasım 2023 14:41 - Güncelleme : 24 Kasım 2023 14:43
Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay cephesinden güzel haber geldi

Geçtiğimiz eylül ayında evlenen oyuncu çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy cephesinden güzel haber geldi. Yıldız Çağrı Atiksoy anne oluyor. Güzel oyuncu 3 aylık hamile.

Dizi setinde tanışan ve kısa süre sonra evlenmeye karar veren Yıldız Çağrı Atiksoy​ ve Berk Oktay​ çiftinden müjdeli haber geldi. Geçtiğimiz yıl evlenen çift bebek bekliyor. Aldıkları haberle çok mutlu olan çift, bebek 3 aylık olana kadar gizli tutmayı tercih ettiler. 

YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY 3 AYLIK HAMİLE 

Her fırsatta çocuk​ istedikleri dile getiren oyuncu çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, sanat dünyasının örnek gösterilen çiftlerinin başında geliyor. Her yerde el ele, göz göze olan ünlü oyuncu çift cephesinden çok güzel bir haber geldi. Yıldız Çağrı Atiksoy anne oluyor. Güzel oyuncu 3 aylık hamile…

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay cephesinden güzel haber geldi

YILDIZ ÇAĞRI KURULUŞ OSMAN​ DİZİNDE BAŞROL OYNUYOR 

Kuruluş Osman dizisinde rol alan Yıldız Çağrı Atiksoy’un bu sezon diziden ayrılacağı iddia edilse de oyuncu, dizinin yeni sezonunda rol almaya devam etti. 3 aylık hamile​ oyuncunun Kuruluş Osman dizisine devam edip etmeyeceği ise merak konusu oldu.

 

Kaynak: birsenaltuntaş.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...