Tgrt Haber

Galatasaraylı futbolcunun eşinden gündemi sallayan haber! Hadise ile Icardi birlikte mi?

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
03 Şubat 2023 08:50 - Güncelleme : 03 Şubat 2023 11:00
Galatasaraylı futbolcunun eşinden gündemi sallayan haber! Hadise ile Icardi birlikte mi?

Hadise’nin dün yapılan Galatasaray-Ümraniyespor maçına gitmesiyle yılın magazin bombası patladı. Söylemezsem Olmaz’ın yorumcusu Ebru Şancı, 37 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise ile 29 yaşındaki yıldız futbolcu Icardi’nin arasındaki yakınlığı 1 hafta önce öğrendiğini ve normal şartlarda maçlara hiç gitmeyen şarkıcının, futbolcu Mertens’in eşiyle birlikte Icardi’yi izlemeye geldiğini söyledi.

32 yaşındaki iş insanı Mehmet Dinçerler​ ile 4 ay evli kaldıktan sonra olaylı şekilde boşanan 37 yaşındaki Hadise​'nin Galatasaray​ maçına gitmesinin ardındaki gerçek ortaya çıktı. Geçtiğimiz sezon Galatarasay'da top koşturan Alpaslan Öztürk'ün eşi ve Söylemezsem Olmaz’ın yorumcusu Ebru Şancı​ bomba gibi bir iddiada bulundu. Şancı, Hadise ile Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin birlikte olduğunu öne sürdü.

Galatasaraylı futbolcunun eşinden gündemi sallayan haber! Hadise ile Icardi birlikte mi?

"YAKINDA DUYULUR ZATEN"

Hadise ve Icardi arasındaki yakınlığı bir hafta önce öğrendiğini canlı yayında söyleyen Şancı, "Galatasaraylı bir futbolcunun eşinden öğrendim ve çok net bir şekilde söyledi. Hadise geçen haftalarda yakınlarına Icardi'den elektrik aldığını ve hoşlandığını söylemiş. Hadise tanışmak için Icardi'yi markaja almıştı dün de Galatasaray maçına gitti, normalde gitmez. Hadise'nin maça gittiği kişi de futbolcu Mertens'in eşi. Icardi de Hadise de çapkınlığıyla bilinen isimler. Wanda Nara ile evliliğinden 3 çocuğu var. Biz şimdiden söyleyelim yakında duyulur zaten" dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...